Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tražim naslijednika ixusa 500

Pozdrav svima! Prije nekoliko dana sam nesretnim slučajem osta bez svog digitalca i sad mu tražim zamjenu.
    Znači neki aparat koji je približno isti svojim mogučnostima.
    Ixus 500 je po testovima bia jedan od najbobljih aparata u klasi do 3000kn prije cca 2 godine. Kako sada stvari stoje?
    Koliko bi trebalo izdvojit za aparat koji mu može stat uz bok?

Hvala unaprijed

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mnogo je aprata trenutno na trzistu koji ispunjavaju uvjete koje si u svojemu postu postavio. U nevedenu grupu moglu bi naci doista pregrst modela od mnogo razlicitih proizvodjaca.

Posto, barem koliko ja imam iskustva i koliko sam uspio primjetiti, korisnici vrlo cesto favoriziraju proizvodjaca od kojega su kupili svoj prvi digitalni foto aparat, savjetovao bih te u tome smjeru. Navedeno nije bez razloga. Naime ipak se ljudi naviknu na nacin kretanja po izbornicima, raspored tipaka, imena opcija samoga aparata, sto su sve neke manje vise konstantne vrijednosti, koje se nasljedjuju od modela do modela.

Upravo iz navedenih razloga moj savjet tebi bi u ovome slucaju bio sljedeci...dva modela:

1. Canon Ixus 750
    2. Canon Ixus 60

Evo pa malo baci oko na ova dva modela po netu, pa ako imas sto pitati oko njih ili mozda oko nekih drugih modela (bili oni Canon ili ne) a koji su ti zapeli za oko, postaj pa cemo odgovoriti sto bolje znamo u umijemo.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš
    Datum registracije
    Jul 2006
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru
    Zanimljiv mi je canon a530 radi svoje cijene od 1200kn a na veće dimenzije bi mu nekako zažmiria
    Kakav je po opcijama i fotografijama koje radi?
    Pročitao sam nekoliko topica o a530, i po mome shvacanju radi slike jednake ako ne i bolje od svoje ixus braće.

Jesam u pravu?
    Zadnji uredio SeaMan : 18-10-2006 u 21:03

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    May 2003
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja također preporučujem opet Canona. Imam Ixus400 i prezadovoljan sam njime; nisam našao niti jedan da je bolji po kvaliteti kučišta / izrade, trajnosti, a da sam uz to i prezadovoljan fotografijama..

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SeaMan
    Hvala na odgovoru
    Zanimljiv mi je canon a530 radi svoje cijene od 1200kn a na veće dimenzije bi mu nekako zažmiria
    Kakav je po opcijama i fotografijama koje radi?
    Pročitao sam nekoliko topica o a530, i po mome shvacanju radi slike jednake ako ne i bolje od svoje ixus braće.

Jesam u pravu?
    Stoje sve konstatacije koje si u svome postu naveo.

Sa A530 dobiti ces istu razinu kvalitete fotografije kao i sa navedenim Ixusima (imati na umu da spomenuti Ixusi ipak imaju nesto vecu rezoluciju fotografiranja). Ali dobiti i aparat nesto vecih dimenzija, vece mase, pogonjen AA baterijama, sa ipak prilicno manjim display - em i nekvalitetnijim kucistem.

Sve gore navedeno uvjetuje i nizu cijenu A530 modela.

E sad odluka je na tebi...ako imas jos pitanja samo daj

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove