Teško će ti ga netko poslat jer ako ja npr. sa Papuom napravim loader za svoj S75 ili bilo koji drugi model nema garancije da će raditi s tvojim S75.
Opiši što si radio pa da nađemo rješenje. Možda si nešto previdio, a da toga nisi ni svjestan.
Ako je neko voljan da mi ga posalje jer usprkos tutorialima nisam ga uspio napraviti.
verzija softa u s75 je 47
Hvala
Bok
Sasa
Teško će ti ga netko poslat jer ako ja npr. sa Papuom napravim loader za svoj S75 ili bilo koji drugi model nema garancije da će raditi s tvojim S75.
Opiši što si radio pa da nađemo rješenje. Možda si nešto previdio, a da toga nisi ni svjestan.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Problem je u tome kaj mi ni jedan od midleta nece izracunati kodove nego javlja nekakve greske.
Sad da li ja na krivo mjesto stavljam midlete (u Moje stvari pod Aplikacije gdje su i ostali java programi)
Sasa
Koji točno midleti i kakvu grešku javlja?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
getcodes, vipergsm, px75v1 a probao sam i sa px65v5 a gresku nisam zapamtio ali kad startam midlet javi error
Čini mi se da ćeš morat raditi test point, ali ne mogu tvrditi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ovako sasa g px75v1 ne radi na verzijama softwera većim od 24Izvorno postao sasa g
mogučnosti:
spustiti na fw24 pokrenuti px75v1 kad izračuna potrebno napravi vk loader sa nekim programom(koji imaš).Spustiti na fw24 možeš sa winswup-om.
Ako opet px75v1 prijavi grešku onda imaš minimalni fw zapisan u FUBU-u.
Onda ćeš morati raditi testpoint i opet i nakon testpoint-a moraš midlet pokrenuti sa fw verzije 24.![]()
Ne razumijem ovo oko test pointa jer mob je kupljen nezakljucan u ducanu i sa siemens updateom dignut na fw47.
Jedino ako u ducan nije dosao od dobavljaca raskodiran jer sam primjatio da je varijanta softa bila A100.
Bok
Sasa
Probaj ovaj midlet,SST ga je napravio za SL75 pa postoje šanse da radi i na S75.
Prvo mi napise da se moze koristiti samo s SST a kad ga pokrenem i dozvolim pristup data kabelu onda javi gresku kod spajanja.
Probano s Papuom.
Sasa
Midlet javi grešku ili Papua?
Ako Papua onda klikni opet i spojit će se nakon par pokušaja.
Ako midlet onda moraš radit TP.
Zadnji uredio sms freak : 15-10-2006 u 15:06 Razlog: hotlink test
Midlet javi:
java.lang Index out of bounds exception: read area exceeds buffer
Sasa
Nema ti druge nego Test point.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da li neko zna ceski jer na sie....man.. ima nesto o ovom slucaju.
@Sljaka da li mi mozes na pm poslati od kud si te nekakav tel za kontakt.
S cim otvoriti skrivene diskove na S75 jer OD i VSFE javljaju greske.
Hvala svima koji su pomogli i onima koji ce se javiti.
Bok
Sasa
Vidim to kaj ima, ako skužim kako to ide javim kasnije. A od kud sam piše ti u profilu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks