meni na 7210 radi besprijekorno ta tipka
kupio sam je u ducanu....naime kad stisnem tipku za strane(za pojacavanje) ne reagira, a tek kad ga restartiram pocne reagirati....jel se to nekom dogodilo?
meni na 7210 radi besprijekorno ta tipka
Ako si gladan pojedi nesto
meni na 7250 kupljeoj na crno radi normalno, nikakvih problema nemam!
znaci onda nekej mob hebe...
@bigboss da imam gotovine kupio bih na crno
vjerujem, sutra ravno u mobis!![]()
ej jel pase maskice 6610/7250 na 7250? (bar prednja?)
-6610 sam vidio u tramvaju i primjetio sam da je prednja maska gotovo ista, al sad bas ista to ne znam.
ja sam ga vidio u vlaku i kolko mi se cini kuciste je jednakih dimenzija
7250 i 6610/7210 koliko se meni cini istih dimenzija, jedino sto je 7250 ima podebljane rubove kucista oko kamere i displaya...koliko kostaju maskice za nokije u oglasniku?
oko 100kn
di ima to kupiti.....pretrazio sam plavi oglasnikal nigde ne pise.
zraci li radio?..postoje li koje korisne apliacije(ne igrice)?..
kolko znam nista pametno
kolki zoom ima 7250i jel 4X?
ne kaj ti je, uopce nema nikakvog zooma, 2x mozes zumirat tek kad uslikas fotografiju isto vrijedi i za podesavanje kontrasta..
mob je starn nudi malo funkcija za te pare(4-tisuce boja, nema snimanje, nema i neku rezoluciju slika-355/288) al zato nudi raskosnih 4mb(3.98), igricama je nakrcas do milje volje,..a sto je najvaznije, mob niam uzeo zbog funkcija, već zbog desinga,,..,,
ONAJ sAGEM x 6 IMA ZOOM PRIJE NEGO STO SLIKAS UVECAS BOGAMI DOBRO
da sažem ima dobre funkcije, al je uzasan, debel, no da je tanji nebi imao tako dobru kameru.
A E700 ima i dobar design i 9 mb memorije i 5 X zoom i dobru kameru.Zakaj se ne spominje ovdje?Eh znam da sam ja fan tog moba ali se treba spomenut kao konkurencija ovima,zar ne?![]()
Zadnji uredio Hrc : 13-11-2003 u 00:06
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Bookmarks