ma uzimaj, mobitel ima SASVIM solidne mogućnosti a i za te pare neš nać boljeg...Izvorno postao bubbaloo
Bas sam u potrazi za novim Mobitelom,i bas nadje na ebay-u ovaj Benq-Siemens S82,u prepaid paketu ali bez simlocka.
Jel se isplati za to dat 90 €??imal netko iskustva s ovim modelom?
ma uzimaj, mobitel ima SASVIM solidne mogućnosti a i za te pare neš nać boljeg...Izvorno postao bubbaloo
- Red-Gsm.net -
s82???
kaj je to? brandani s81?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Izvorno postao V3rt!g(o)
...sfg75...
- Red-Gsm.net -
da tocno izgleda kao sfg75,samo ,taj sfg75 nisam jos nigdje vidio ni u media marktu ni u saturnu ovdje u njemackoj.sad mi nis nije jasno.
cudime da ni na www.gsmarena.com i na www.inside-handy.de nema nista o s82 a ni na www.vodafone.de od kog bi trebao biti.
sfg75 niti neće biti u prodaji, njega su zamjenili s s82...
neznam zašto ga nema na gsmareni, valjde nisu primjetili da je sfg75 sad s82
- Red-Gsm.net -
za te pare odlican mob,i stvarno izgleda mocno
Za one koji vole učiti mađarski:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek...iemens_S82.asp
Za one koji vole učiti srbski:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/848/BenQ-Siemens/S82
- Red-Gsm.net -
Mogli su bar staviti veći displey (mislim na rezoluciju, kao ko d EL71 ili EF81), i maknuti antenu...![]()
Koliko vidim baterija je opet slaba... samo 840mAh...:
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kolko para tolko muzike
90e je sa svim dadzbinama?Izvorno postao bubbaloo
Izvorno postao grimreaper
nekuzim,kakvim dadzbinama???
si ga na kraju kupio, kak ti se čini mobitel?Izvorno postao bubbaloo
Vjerovatno je mislio sa svom opremom, koliko ja znam "dadžbina" je izvedena od riječi davati...
Postarina, carina, uplata preko banke - provizija,..........
Mozda sam i malo naredao.
Usput imate ga "navodno" preko u Srbiji za 125€, a soferi su stalno na putu i sigurno ga netko moze dostaviti kod nas.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
sto nije bolje kupiti 6230i
Jok, nameti u obliku carine, postarine itd...Izvorno postao fantun28
Pa jel te 90e dodje sa dostavom i carinom ili je to trenutna cijena na ebayu? Nece ti ga valjda lik doma donest...Izvorno postao bubbaloo
da sigurno,sa postarinom heheheheIzvorno postao grimreaper
![]()
evo sad su po 88 eur.postarina je oko 8 eur za Hrvatsku.carina se neplaca ak se salje kao paketic,samo se zaokruzi da je poklon hehehe.
dok sam zivio u Hrv. meni su moji slali malo malo neaki mobitel,i nikad nisam carinu platio,niti su otvarali paket![]()
iako nevjerujem da ga mozes kupit ak si u Hrv.jer se svi prodaju kao prepaid paketi jer je prepaid pakete zabranjeno prodavat van njemacke(treba inace kopija putovnice za registraciju,adresa u njemackoj,blablabla),jedino ak ga uzmes od privatne osobe nema problema,ili ako imas nekog tamo.
Bookmarks