Imaš u Character Map-u Šš, a možda ima i druga hr slova!![]()
Mali problemčić, kako se logirati na forum sa računala koje nema znakove š,č,ć i sl. Konkretno ja, moje username sadrži "š" i ako sam u nekom business roomu o nekom šugavom hotelu negdje u inozemstvu kako ću se logirati?
Može li mi se omogućiti promjena username u "DadusPraskus" ?
Imaš u Character Map-u Šš, a možda ima i druga hr slova!![]()
Tenks, kako dođem do tamo?
Možeš ući i u Word i onda "insert symbol" pa kopipejstaj
Bravo, to sam znao a nisam se sjetio, šta moš, previše povrća![]()
na Win98 je ovako:Start->Programs->Accessories->System Tools->Character Map ,Izvorno postao DadušPraskuš
a bit će slično i na XP!![]()
Nema toga tamo![]()
zavisi kakvu instalaciju windowsa odabereš. u nekim verzijama windowsa defaultno je isključena instalacija Character mapa. ako imaš cd od windowsa probaj instalirat.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
@zvijerka
Nemam ja nikakvih problema na svom računalu. Thread je i pokrenut zbog moguće situacije na računalu u "gostima"
hm, da... ništa onda. sorryIzvorno postao DadušPraskuš
![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Evo, promijenjeno...
hehe...krivo si promjenio!!!Izvorno postao gog
nije DadudPraskus nego DadusPraskus!![]()
ups
Evo ispravljeno![]()
Opcenito je pravilo za username i passowe da se NE koriste hrvatska slova vec samo slova iz americke abecede!!!
Upravo iz razloga da se izbjegnu gore navedeni problemi![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Pa, ček, ja sam prije neka 3 mjeseca osobno zamolio administratora da mi promijeni ime iz ovog glupog s dva ipsilon, u jedno- MOBY, a dobio sam odgovor da on ne mijenja nickove.
Ako nekome nije problem promijeniti mi u Moby bilo bi super!
A gdje ste mislili kad ste uzimali nickove??
Nisam bio u tijeku što se događa na forumu niti tko ima kakve nickove, pa sam bio milijun posto uvjeren da na forumu o mobitelima postoji već neko Moby.
A, ovo sam vidio na Yahoo-u, znate dobro da tamo ne možete uzeti baš normalan name jer su svi dobri zauzeti.
Mislim, pogreška jest moja, ali molim Nadležne, ako to nije neki problem (ako se radi o samo par klikova mišem) da usliše moju molbu.
Vidis ja nemam takvih problema, mislim moj nick nie nikad nit bilo gdje zauzetIzvorno postao Mobyy
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Nije isto pretvoriti slova s kvačicom u slova bez kvačice jer se u većini slučajeva može skužiti da se radi o istoj osobi i promijeniti sam nick makar i s jednim slovom. Svi smo se na SMS-u navikli da automatski u glavi dodajemo kvačice tamo gdje su potrebne. Isto tako razlog za promjenu mora biti opravdan, a ne meni se ovako više ne sviđa.Bio ti Mobyy ili Moby ili Mobyyy uvijek ćeš se moći logirati. Da si Šobyy, mogao bi postat Sobyy,ali ni i Soby. Kužiš?Izvorno postao Mobyy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma kužim ja tebe.
Nisam ni išao s time- hrvatska slova-engleska.
Ali, pošto sam vidio da je moguće izmijeniti slova odn. intervenirati u nick, volio bih da mi se makne onaj drugi "y".
Da li bi onda ja, iz istog razloga kao Dadus, mogao zamoliti moderatore da mi promjene nick Ićo u Ico ili Ico86...
Znam da se netko registrirao pod nickom ico, ali ta osoba nije bila na forumu od 12.5.2005.god...
Malo OT, ali mislim da bi trebalo brisati clanove koji su zadnji put vidjeni na forumu prije godinu dana ili vise, a imaju 0 postova...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
zappan je spominjao da se brisu takvi clanovi... a sad gdje je to spomenuo ne sjecam se![]()
Evo:Izvorno postao prpic
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=12184
...ali idemo off tako da...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nije problem promijeniti username, no problem je što ako ću to napraviti jednom iz nekog neopravdanog razloga, onda moram svima, stoga vas molim da zadržite i volite svoje nickove jer se oni usjećaju jadno kada znaju da bi ih vi mijenjali
@Ićo, sorry, ali tvoja situacija je malo konflikta jer bi zahtijevala brisanje drugog člana...
pa jednostavno mu promjeni u Ico86 ako Ico postoji i stvar rješena...Izvorno postao gog
Bookmarks