Sve to ovisi, mislim da su im ipak preklopnjaci original, možda su malo pojednostavili stvari ali dizajn pojedinih modela stvarno je No.1
nokia je ostala bez inspiracije. danas joj modeli iz nizeg cjenovnog razreda izgledaju slicno kao i mobiteli viseg cijenovnog razreda. sjecam se prije negdje 5-6god, kada je nokija izbacila modele poput 8210,8850,8310 i sl. ti su se modeli bitno razlikovali od npr. isfuranog 3210.. danas nokija brije na mrezasti dizajn tipkovnice, modeli se razlikuju samo po velicinama i kamerama..
Sve to ovisi, mislim da su im ipak preklopnjaci original, možda su malo pojednostavili stvari ali dizajn pojedinih modela stvarno je No.1
...mi smo totalno drukčiji od drugih...Izvorno postao cyberphere
pjesma od vještica im je moto !![]()
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Nije im monoton.Ussporedi N7260 i 3100.7610 i 6630 itd.Po mom sudu veću monotoniju imaju Samsungovi modeli.Ja se zbilja u Samsung ne kužim i doslovno svi su mi isti,dobro osim d500.
Meni je svaki Nokijin model lijep i nije nijedan monoton.
SKR. je SKR. za SKR.
nokia ima baš super modele mobova i nije monotona....
7260 je mob za sebe i primjer da se svi mobiteli moraju razlikovati, pogle tipk. od 7260 i tipkovovnice novijih nokijinih mobitela........nokija se isfurava na SE T630, k700 i sl.. meni su inace nokije nikad nisu bile nesto po dizajnu..dobro ima izuzetaka- 8850,8855,8210,8310,8910,7250,7260 i najorginalniji mob kaj uopce postoji-7280.......to su najlepsi nokijini modeli(kad bolje pogledate, nemaju skoro niti jedan detalj koji je bio na prethodhodnim modelima), barem meni, i razlikovali su se od low enda odnosno high enda..Izvorno postao Mobyy
cuj svaki seljo svog konja hvali, bio on dobar ili loš..razumem te prijatelju..Izvorno postao n-gage
Dobro,istina da se fura na druge poizvođeče.Sad je tek najavila seriju kliznih mobova,koji mi nisu baš nešto.
Možeš to gledati i ovak-sve su Nokie slične,a opet različite.Kao Mercedesi-uvijek znaš da je to baš Mercedes,jer imaju spec. liniju.
Slažem se s Mobyy-jem.Monotoni?! No way.!!!(stvarno mi nisi jasan)Kad odeš na Nokinu stranicu i kada ti izlista sve modele nemre ti biti monotono(nipribližno):bunny:
hebiga vjeko kad imaš visoke prioritete....
Imaju dobar dizajn ali svi su neki veliki,nema ih ono baš preklopnih ili kliznih,a kakvi će tek biti klizni!!!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Pa imaš i malih.Pogledaj 6100,3100,6230(i)...Smartphonei su fakat veliki,ali meni paše.Ipak kad pogledaš fotku na ekranu 6600 ili 3220,nije isto.
...eto opet rasprave o osobnim ukusima, a zna se da o tome nema rasprave... svakome se nešto ili nekosviđa, tj. nekome su nokije lijepe, nekome su monotone...meni osobno su sasvim ok, razlikuju se od drugih proizvođača i to je dovoljno...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mislim da je malo dizajn monoton ali naprema ostalih proizvođača je puno puno raznovrsniji. (samsung i Sony-E pogotovo).
Meni još uvijek naj mob po dizajnu je 7110. Da mi ga je danas s color ekranom, integriranom antenom, i malo tanji i lakši.![]()
Gledajte Nokia baš nema neki monotoni dizajn, jest mobiteli malo liče ali dobri su, ne znam gdje, ali netko nekad reče, svatko bi želio imati mobitel brz kao nokia, malen kao siemens, lijep kao samsung i tako to. Evo Siemens su nekada davno imali dizajn koji je bio uzor za mobitele, sad su malo to posra.... pokvarili ovom novom serijom, ali i u toj seriji x70 ima umjetničkih djela u dizaju mobova.
Nokia nije baš imala toliko lijepih modela kao siemens, ali je uvjek imala najjače, najbrže i najrazvijenije mobove (osim kad je izasao SL45), ali Nokia mobovi nisu ni po čemu monotoni, sada nokia s ovom novom vrstom ima dobar dizajn (6230, 6230i...), novi smartphonei, nokia N-Gage super dizajn u svakog moba.
Stvarno nemam pojma što bi dizajn od nokie bio monoton ili čak ružan.
Dobro ima ona mobova koji su sad ružni. Mobovi tipa 3310, ali tko nije taj mob kroz ruke provukao, svatko je bar nekada imao taj mob, a ako pogledamo nove dizajnove i mogućnosti mobova nokia je među boljima (6230i). Osobno Siemens mi je uvijek na prvom mijestu, i najdraži mi je, ali ne mogu da ne priznam da nokia ima dobar dizajn i još bolje funkcije.![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
monotoni su bili i prije,a sad su jos vise.samo je neki veca cigla, a neki manja.kod nokie mi se svidja ono ispod oklopa.npr.imao sam 6230i i izgled mi nije nista posebno,jer osnovne linije vuce jos od 3210,ali je zato iznutra prava stvar!![]()
a koja si ti faca,pa da ga nazivas seljom zato što je izrazio svoje mišljenje.Izvorno postao vjeko
zeemax
Dobro,malo jesu konzervativni.Pogledajte animaciju na smartphoneima Nokia ruke.Da je to Samsungu,on bi sigurno to pokazao "modernije".Ne čini li vam se malo isfurano one dvije ruke koje se dotiču?Ali,nikakva inovativnost-bezveze-na bijeloj podlozi.Mogli su to malo korigirati i modernizirati.Ne znam,čini mi se da je prije 4 god. Samsung imao bolju animaciju na monokrom. ekranima.
uopce se gotovo ne razlikuje visoka klasa od nize klase po izgledu.
Meni se nokia nikada nije svidjala po izgledu ama bas nijedan model neznam zasto ali su mi stvarno bezveze po dizajnu pa zato valjda nikad nisam ni imao nokiu
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
...al ipak kad malo pogledam, većina proizvođača radi na sličan kalup, znači uzima u obzir izglede bivših modela i pravi ih na sličan način, samo s novijim funkcijama...
sve to donekle sotji, ali nokia je dobar mob, a netko je rekao da samo pošli raspravljati o ukusima...
A što ovaj neki kaže za one dvije ruke, pa tako ti države Samsung već 10 godina ima isti znak i pokaže ga na bijeloj podlozi, isto to radi i siemens i ne znam koji drugi, čovječe neće oni svoj logo mijenjati zbog novog moba, ali ako nisi primjetio davno su ruke bile nacrtene ito ono nekako ružno, onda su se s dolaskom mobova u boji ruke animirale, pa s novom generacijom ruke su postale prave...:bunny:
...misliš na ovog tipaIzvorno postao blazzer
:
Izvorno postao Eminem
Bookmarks