jesi li probao tastaturu, ako imas altgr onda super i probaj ponovo, ako ne radi, onda je operativni sistem negdje zakazao, najbolje je reinstalirati xp pogotovo dobro svakih 5-6 mjeseci, kada komp pocne usporavati, zezati i sl.
Primijetio sam maloprije da mi windows xp ne reagiraju na ctrl-alt-del tj. ne pojavi se task manager. Nisam ništa u zadnje vrijeme instalirao/deinstalirao osim limewire-a ali mislim da taj program s tim nema veze - imao sam ga i prije instalirnaog i deinstalirao ga pa se ovo nije dogodilo.
jesi li probao tastaturu, ako imas altgr onda super i probaj ponovo, ako ne radi, onda je operativni sistem negdje zakazao, najbolje je reinstalirati xp pogotovo dobro svakih 5-6 mjeseci, kada komp pocne usporavati, zezati i sl.
Imao sam isti problem, uzrok je bio neki virus/spy-štogod kojeg sam pokupio na p2p.. Ako imaš antivirus ili nešto sl. provjeri komp.. Ako je čist neznam što je.
@dino123456789: OS nemora zezati nakon 5-6mj., stvar je kako ga vlasnik tretiramene komotno može služiti i 1god. Treba samo malo održavati sustav..
Zadnji uredio xlr : 04-10-2006 u 20:30
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne znam da li sam nešto pobrao, moguće je i to jer nemam antivirus(samo firewall iz xp uključen). A što se reinstaliranja tiče,sistem je još relativno "svjež", inače i meni xp prilično dugo i stabilno rade(sve verzije tj. bez i sa sp1 i sp2) i ova instalacija mi nije nikakve probleme radila do ovog slučaja.
Mogu li negdje na nekoj web stranici provjerit imam li kakav virus, tj. postoji li neko on-line skeniranje sistema? Svojedobno sam pobrao neki virus kojeg sam obrisao sa nekim programičićem koji je bio namijenjen za čišćenje tog i još nekolicine virusa, zato mislim ako mogu negdje samo dijagnosticirati što sam pobro(ako jesam) pa se možda može uklonit sa nekim porgramom a da ne stavljam antivirus ili formatiram particiju.
Izvorno postao blueled
ja sam par dana bio na takom "svježem" XP-u bez ikakve zastite, samo firewall, i da vidis kako sam se nakupio raznih viruscica![]()
U guglu sam dobio ovo, izaberi kojem više vjeruješ..Izvorno postao blueled
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
budem provjerio sad. mogo sam i sam izguglat, ali eto ja tlačim ljude tu na forumu. Sorry XLR8R. Nakon što provjerim javim.
ako ne nađeš ništa tim putem, skini si ewido anti spyware i pročešljaj s njim.Izvorno postao blueled
Zadnji uredio zerobravo : 04-10-2006 u 21:13 Razlog: blago onom ko te ima -> [hrvatski pravopis]
Otišao sam na trend microvu stranicu,povuklo mi je nekih 25MB i nakon te instalacije počelo je skeniranje. nakon nekoliko minuta pokazalo da mu treba 25 minuta pa ubrzo 59 i tada sam odustao. možda sutra skinem neki antivirus pa preskeniram sustav sad nemam toliko vremena, uglavnom za sada ne primjećujem neke druge probleme tako da nije(barem trenutno) ništa ozbiljno.
zahvaljujem se na pomoći. valjda neću imat peh pa morat zatvarat neke aplikacije preko task managera.
btw, ako ti je samo do task managera, shortcut ti je ctrl+shift+Esc![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
Bookmarks