teško ćeš neš jeftino nać u austriji....
Planiram put u austriju za tjedan dva pa bih molio upucene da mi kažu ako negdje ima nekih jeftinih telefona. Zanima me cijena i ime ducana.
teško ćeš neš jeftino nać u austriji....
Zašto to kažeš?
Probaj u Mediamarktu (robna kuca za elektroniku), imas ih u svakom vecem gradu ( pogledaj mapu na www.mediamarkt.at). Ali velika vecina mobitela je vazana uz operatera, tako da eventualno mozes kupiti prepaid pakete.
čitao sam negdje da su cijene neš malo jeftiniji neg kod nas, bolje se zaleti u italiuIzvorno postao konan1
U ovom media marketu su skuplji nego kod nas.
ja sam u austriji svakih mjesec dana i preporučujem ti da ne kupuješ mobitel tamo jer su puno skuplji jednino ti se isplati ako imaš nekog tamo uzet za 0centi neki na ppretplatu na godinu dana tako da te mobitel od 2000kn izađe 1000 pretplata e 10eura na mjesec a većina mobitela je 0eura. imaš mediamarkt i saturn je dosta povoljan te pogledaj u niedermeru
da ne otvaram novi topic..
kakva je situacija s madjarskom? pecuh?
ne snalazim se na njihovim stranicama..
ima li netko iskustva?
Izgleda su kod nas najjeftiniji, samo je slab izbor kod operatera.
sve elektronske tričarije su kod nas najjeftinije. osim laptopa i rabljene robe.
Izvorno postao tj1
Srbija je jeftinija, definitivno. Ne puno, ali jest
e, totalno sam tu činjenicu smetnuo s uma. znači--ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA![]()
Za srbiju sam cuo raznih prica.Da podvaljuju rabljene mobitele pod nove i sl.Ponekad i tipkovnice imaju ispisana slova na cirilici.
Ponekad i tipkovnice imaju ispisana slova na cirilici.[/QUOTE]
,hahah, eeee, to bi bilo mrak imat![]()
Bookmarks