Bila je akcija spajanje višestrukih korisničkih računa i akcija promjene username-a... Ali su te akcije prošle...
Al ono što me čudi je to da si uzeo nick koji sam ja prije koristio...![]()
![]()
da li je ikako moguce da napravim promjenu usernamea. htio sam da promjenim svoj username, pa sam greskom napravio novi, mislivsi kako to uciniti. moj nick je dino123456789. e sad je li ga ikako preimenovati u ovaj sad s kojeg pisem, da se obrise ico86, a dino123456789 postane ico86. administratora ukoliko procita ovaj post molim da ukoliko je moguce istu moju molbu realizira. zahvaljujem unaprijed
Bila je akcija spajanje višestrukih korisničkih računa i akcija promjene username-a... Ali su te akcije prošle...
Al ono što me čudi je to da si uzeo nick koji sam ja prije koristio...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znam, to se zove respect. uostalom ovaj nick ja koristim vec dugo na drugim forumima. eto nemoj se ljutiti, mislio sam ga uzeti u svrhu promjene nicka, a nisam ni znao da je ta akcija ikad bila, svejedno hvala.
EDIT: imam mnogo prijatelja na drugim forumima koji se zovu ico sa raznim nastavcima.
eh da valja mi skupiti ponovo 200 postova, jer se account ne moze premjestiti
Zadnji uredio ico_6 : 31-10-2006 u 13:02
ti si svjestan da nije dozvoljeno koristiti dva nicka istovremeno?
nastavi koristiti stari nick, a što se tiče akcija spajanja i promjena i ostalog, izričito piše da ne želim imat posla s time izvan termina kad oglasimo da promjene radimo.
ovaj nick ću ti zalockat, bez kazni ovaj puta, nastavi se služit starim nickom i sve u redu. za promjene se javi kad ih oglasimo
Bookmarks