pa ovisi kaj ti treba???
ak imaš para i ne smeta ti glomaznost, čopi n93
k800 je manji i praktičniji, al nije symbian
kamere su ima tu negdje, osim kaj n93 ima VGA video...
usporedba
sto mislite koji od ova dva je bolji. osim sto je n93 skuplji i veci. da li ima velike razlike u video kameri? koji ima vise funkcija i koji je pametnije uzeti?![]()
![]()
pa ovisi kaj ti treba???
ak imaš para i ne smeta ti glomaznost, čopi n93
k800 je manji i praktičniji, al nije symbian
kamere su ima tu negdje, osim kaj n93 ima VGA video...
usporedba
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ovisi sto ti treba velika je razlika između ta 2 moba !!Izvorno postao Skener
![]()
moja preporuka ak imas love N93!!!![]()
![]()
Ako imaš para N93 bez razmišljanja.![]()
ja na to ovako gledam.N93 je sigurno bolji izbor,ali je strasno skupa.za te novce moze kupiti k800i i odlican PDA ili videokameru.![]()
nije samo razlika u cijeni...Izvorno postao Skener
N93 je symbian i ima više mogućnosti nego K800.
KO što je Vertigo reko, N93 snima video u VGA, što je kvalitetnije nogo kod K800...
Prednosti K800 su manje dimenzije, flash i baterija... ostalo je po meni na strani Nokije...
Ako imaš novaca, onda definitivno N93, ako ti nesetaju dimenzije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
N93 nije duplo bolji mobitel od k800, kako cijena sugerira. Uzmi k800, N93 je preskup eksperiment.
Testis unnus, testis nullus!
zasto je k800 tebi bolji . i jeli n93 ima edge i wlan ? neki govore da ima a neki ne.Izvorno postao marko6630
N93 ima i EDGE i Wlan, dok K800 nema ni jedno ni drugo... pogledaj usporedbu koju je stavio V3rt!g(o)...Izvorno postao Skener
![]()
Da, N93 nije duplo bolji mob od K800, ko što Marko6630 reče... Jedna od najvećih prednosti kod K800 je xenon flash, i ima više interne memorije...
ma dobro memorija se uvjek moze nadogradit s memorijskim karticama. vidio sam usporedbu ali sam i citao da nema wlan pa samo pitam. a na n93 su mogli staviti bolji flash s obzirom da ima dobru kameru i video. a ima mi n93 i TVout dok cini mi se k800i nema?
gle ova usporedba je sasvim jednostavna usporedjujes symbian i dummy a to nije za usporedbu ako negledas kameru,ako si novi u svijetu symbiana kupi 6630 za kojih 800kn(cisto za upoznavasnje sa symbianom) i k800 za 3000kn,a n93 ti je 7000kn
Gle, po mom sudu, nezahvalno je uspoređivati ta dva moba, osim ako ti fotografiranje ili snimanje nije strogo primarno, ali onda postoje druge alternative.
Osim dobrog (za jedan mobitel) fotića, što N93 i K800i imaju zajedničko?
Nisam odgovorio-kupio bih k800. N93 je stvarno preskup i ne opravdava svoju cijenu (IMO). Pogledaj prethodnika, N90 i kako je prošao na tržištu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
k800 ako ipak trebas mobitel , jer puno je blize pojmu mobitel nego n93 , inace n93 je najbolji aparat koji sam ikad koristio , ali - daleko je to od pojma mobitela , to je jednostavno aparat koji hrpu stvari radi dobro i kosta pakleno .
K800i.
Zaboravi na ovu njoku,da je jedan od najboljih mobova po mogučnostima je,al stvarno,Nokia si je stvarno počela previše umišljat....
Da... Stvarno su malo pretjerali i sa cijenom... Ako bi ikad kupio N93 to bi bilo za koje 2-3 godine, kada cijena bude neka normalna... Do tad, ništa...
K800 je tu već realniji izbor, zbog cijene koja je skoro 2 puta manja...
ALi dobro... Ako želi high-teck uređaj, i ako imaš para na bacanje, onda kupiš N93 i miran si par godina...
ma bara na bacanje nemam. ali k800 mi je lijep i ima dosta funkcija a posto dosad nisam nikako imao simbian najvjerovatnije cu ga uzeti(k800)
Bolje da si usporedio N80 sa K800 ili N73 sa K800... jer je ovo prevelika razlika, najviše u cijeni...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne moj se mislit kad ti je u pitanju Symbian! Probaj neku jeftiniju varijantu poput N80...
- odluci da li ti trebaju napredne funkcije symbiana
- da li ti je vaznija prakticnost ili funkcije
moje misljenje: po tvojim postovima bi rekao da ti ne treba n93. medju ostali nemas para na bacanje. uopce ne znam nikoga da mu bas treba n93
ćopi n93![]()
odlucio sam se za k800i i ovih dana je moj.Izvorno postao mobitelash
pametno je to sto si kupio k800,ako te vec tolko zanima symbian kupis neki jeftin i ucis na njemu
imaš N73 symbian i dobra kamera. K800 je također dobar i imati pravu bljeskalicu...
svak zna da su symbiani rupavi i da se mogu njima pokupiti i virusi, ovi ''obicni'' mobiteli jos nemaju toga
da i...:bunny:![]()
svaka čast, al postoje i antivirusni programi...
takodjer, ti virusi nisu toliko rašireni, te ih je gotovo ekstremno teško dobiti ako imalo paziš što instaliraš na mobitel
btw. ja mislim da je pravi mobitel za tebe n73
Bookmarks