...NHF, ali još jedan u nizu foruma... ako ne napraviš stranicu zaboravi na uspjeh ovoga...
evo, zasada ima samo forum koji je jos uvijek u razvijanju. treba jos dosta toga dodat gore (mobiteli, kompovi,....). sto se sitea tice i on je u planu, samo jos treba razradit ideju do kraja i onda to sklepat i uploadat. site je u planu u vidu nekog portala.
evo vam i link na forum. slobodno se regajte i postajte.
misljenja su dobrodosla.
POSJETITE MOJ FORUM I SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE!
...NHF, ali još jedan u nizu foruma... ako ne napraviš stranicu zaboravi na uspjeh ovoga...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa ic ce stranica. samo jos treba razradit ideju do kraja. znam da ce tesko uspijet bez site-a.
p.s. imajte na umu da je forum slozen tek danas. i da mi je ovo prvi put u zivotu da sam koristio c-panel i phpbb.
Zadnji uredio JohnDoe : 04-08-2006 u 21:27
neće ti forum zaživitIzvorno postao JohnDoe
ima mali milijon takvih foruma
to i ja mislim, ma ni sa stranicom ti nece zazivit, znam iz iskustva imao sam vise puta forum nekakav samo je jedan zazivio i to na kratko vrijeme
Teško da će ti biti išta od toga... Forum je samo još jedan u nizu i stvarno ih je i ovako previše na netu. Jedan tvoj novi, na kojem još ništa nemaš teško da će zaživjeti tako lako...
Eh sad, ako ti to možda radiš za neku svoju ekipu i tako... Bez namjere da napraviš nešto veliko od tog foruma ok... Ali danas ćeš jako teško bez neke inovativne ideje dovući posjetitelje... NHF, ali tako ti je to...![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
da malo updateam ovo...
forum je koliko toliko zazivio. imam 54usera and counting, presli smo 5000 postova i ubrzo se seli sa phpbb na smf. cak je bio i hackiran jednom!![]()
anyway, site jos nije gore jer nikako nemogu nac dosta vremena i volje da se sklepa to. a i ne kuzim se bas previse u to.![]()
ako ti treba pomoć u vezi sa sajtom slobodno se javi. ja ti napravim sajt besplatno, samo reci šta hoćeš.![]()
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Imaš već kakvih radova koje mogu vidjet?Izvorno postao zvijerka
evo vidi dva zasad meni najdraža projekta:Izvorno postao JohnDoe
www.antecash.com - to su stranice jednog repera
www.imota.info - pokušavam napravit nekakav servis za razmjenu informacija i slično vezano za moj grad, još je u testiranju sve.
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Bookmarks