Prvo ne znam, nemam C81, a drugo ovisi o modelu iako se najčešće gube pa je dobro spremiti ih prije.
Odavno važi : Pamenti rade backup!
Na koji nacin natjerati ovaj program da procita sms poruke koje se nalaze u Arhivi mobitela? Ili kako uopce na samom mobu vratiti poruke iz arhive u inbox recimo? Neke poruke koje su mi vazne sam spremio u arhivu i sad bi ih htio prebaciti na komp.
Mob je c81. I prepozna njega program i sve ok. Al kad odem na Messages, procita samo poruke iz inbox, outbox i sent. Nigdje ne prikaze arhivu moba.
Kad se upgradea software, da li se gube podaci, tipa sms, mms...?
Prvo ne znam, nemam C81, a drugo ovisi o modelu iako se najčešće gube pa je dobro spremiti ih prije.
Odavno važi : Pamenti rade backup!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sa Phone explorerom otvori folder Data\Sms archive i tamo ti se nalaze arhivirane poruke. Kasnije ih samo iskopiraš natrag na isto mjesto.
Dobro, sad sam napravio backup svega i spremno je za upgrade.
Ali sad imam problem da kad pokrenem ovaj program za upgrade softa (skinuto sa B-S sitea), onda mi ne prepoznaje da je mob prikljucen.
A spojen je preko usb kabela (dca-140). Kako natjerat da to proradi? Ima li kakav dodatni programcic ili nesto tako?
Restartaj komp,ukopčaj kabel u telefon i pokreni update program.Trebalo bi radit nakon restarta.
Ako nebude htio- ima zadnje rješenje:
Preko Device Managera natjeraj Siemens Mobile Phone USB modem da bude COM1 (izbacit će ti upozorenje ali svejedno mu izaberi COM1),napravi update i kad završi obavezno vrati Siemens Mobile Phone USB modem na COM port koji je bio postavljen prije izmjene.
Hvala puno.
Nakon restarta ga je odmah nasao na com3 i odradio upgrade u 25 min.
Ajde mi reci jos ovo ako znas.Izvorno postao Shotif
Kad ocu vratit nazad datoteke iz SMS direktorija u kojima su mi poruke iz arhive, EMS_Admin.dat, SMS.dat, WB.dat i kad mu kazem da overwritea ove nove di nema tih poruka, onda mi kaze "Cannot delete files. Access is denied".
Ima li tome rjesenja?
Bookmarks