prilikom flashana sa FB3 prilikom prebacivanja CG1 javlja critical error 84. dok verzija 1.7 uredno radi
Yuet v2.0, ajdmo ljudi probajte da cujem utiske...
prilikom flashana sa FB3 prilikom prebacivanja CG1 javlja critical error 84. dok verzija 1.7 uredno radi
ovo je za boot 08A0 i 08D0. također probaj preko RSD-a ili MultiFF-a.Izvorno postao neno20st
Pogledao sam šta piše za 2.0 Yuet-a i odlučio da neću dirati 1.7 Yueta-a. Ništa strašno u izmjenama a i na 1.7 sam napravio mp3 player. Ne letim, žalim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Sorry ako sam možda off ali me zanima kad smo već kod Yuet-a 2.0 i "Avionskog moda" kaj to opće je.
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Mozes koristiti mob, i sve u njemu sem poziva, poruka, wapa.......u biti disejblana je primo/predaja ....Izvorno postao Doc77
Nokia n93
Motorola v360
Motorola v525@v600
Jedan velika zamjerka Yuet-u i njegovom MP-u!
Priča počinje ovako:
Nakon flash-a s yueta 1.3 na 3.0 zaključim da me nitko ne zove cijeli dan i ustvrdim da neš nevalja (nitko mene nemože dobiti dok ja sve mogu) te odlučim staviti manju verziju (kao ona bi trebala biti bez bug-ova) 2.0. I sve super dok danas nisam krenio na put. Od cijele sreće na putu ispred mene prometna i ja da nazovem hitnu i policiju (92, 94)ono neće da mi bira ništa dvoznamenkasto, pa uz svoj mobitel u ruci trč posuditi mobitel koji može nazvati policiju, al to nije sve, 50 km dalje ope prometna i ja ope na poprištu te kažu ljudi de nazovi policiju al ja opet nemogu!
Sve u svemu neznam kolko vas ima yuet 2.0 i dali ste probali dotične brojeve nazvati al vrlo je nezgodno kad trebaš da nazoveš hitnu a ti nemoš!
Neznam jel to bug samo kod mene ili se to događa još kome.
Savjet probajte prije birati dotične službe da budete sigurni, jel kad ustreba a vi nemožete onda je kasno!
Biće da ću se vratiti na 1.3!!!
Evo probavam flash-at na manju verziju Yuet MP (sa 2.0 na 1.7 ili 1.3) al neide!
Nekad prođe sve do kraja i uredno završi al mob neide dalje od boot moda a nekad javi neku grešku! Dok ponovno vraćanje na 2.0 uredno ide svaki puta!
Jel ima ko kaku ideju?
de probaj staviti original FW za nju, ne taj yuet, i onda probaj...Izvorno postao kurbaos
Uspio sam tim postupkom i stavio sam yuet MP1.7!Izvorno postao prpic
Al još uvijek nemogu birati služne 92, 93, 94!
Dal se to još kome događe i dal ima način da se to ispravi?
upisi predbroj zupanije/grada i onda taj broj, i onda ce htjet..Izvorno postao kurbaos
Ovako nece![]()
Je tak radi!Izvorno postao prpic
Al tak šta nisam nigdi vidio, 92 bi trebalo raditi i bez kartice!
ne znam...Izvorno postao kurbaos
Nemam nikakvu drugu marku mobava kod kuce da probam![]()
112 ti radi bez karticeIzvorno postao kurbaos
Možda bi upalilo ono kao i na nekim starijim nokijama koje isto nisu mogle zvati broj sa dvije znamenke pa se na kraju dodavala treća, uvijek 0 . npr. 92- 920.
Bookmarks