vidim da niko ne spominje ovaj tip mobitela a ja ga iman pa me zanima kako cu ga priko BTa spojit sa kompom jer sam proba i neide, a i zanima me sve ostalo u vezi njega, kodovi i neznan ni ja sta sve. hvala unaprijed
vidim da niko ne spominje ovaj tip mobitela a ja ga iman pa me zanima kako cu ga priko BTa spojit sa kompom jer sam proba i neide, a i zanima me sve ostalo u vezi njega, kodovi i neznan ni ja sta sve. hvala unaprijed
Zadnji uredio digita1 : 19-10-2006 u 17:27
kako mislis da se nece spojit preko BT-a....koji program koristis ?
{bluesoleil je dobar} ...![]()
njega i koristim i kad upalin on mi nade mobitel i mogu ali nista drugo mi nece da radi samo ga vidin i to je to. niti mogu ista slat niti primat. samo pise da je tu ali sve sto proban radit neide
skinio san i ovaj samsungov studio i kad ga upalin on mi ga nade i nakon toga kad stisnen da se spoje pojavi mi se error u kojem pise cannot find service. 10 i nakon toga stisnen ok i proban opet i onda ga uopce nece ni da nade ni studio ni bluesoleil, i tako stoji sve dok ne istekan BT i opet ga ustekan.
heh..neznam..probakj deinstalirat/instalirat bluesoleil>...meni je inace sve radilo preko njega...nebih znao...sretno..raspitat cu se jos :bunny:
Bookmarks