Meni je sestricnin decko nudio z550 za 1000kn novi novcati zapakiran s vip garancijom tak da kolko god ti nadoplati dobro si prosao, taman i da ti nis ne nadoplati.
EE, vakooo, imam ponudu da dam Z550i samo s punjačem, a dobijem K750i sa 512Mb memorystickom i sve ostalo što uz njega ide. inače je 750ka u ko-bog stanju. kolko bi mi lik još trebo doplatit?![]()
Pa evo majstori vi procijenite kako ćemo , naravno u moju korist!!!!!!!!
unaprijed hvala
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Meni je sestricnin decko nudio z550 za 1000kn novi novcati zapakiran s vip garancijom tak da kolko god ti nadoplati dobro si prosao, taman i da ti nis ne nadoplati.
mijenjaj i bez doplate
mijenjaj bez razmišljanja
mijenjaj bez razmišljanja
Ja bi mijenjao u svakom slučaju!![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pas m.... , kad imam w800i. imaću dva skoro ista moba. 550 mi je fakat lijep. Mislite da je ziher 750 bolji mob? Uopće nisam načisto![]()
![]()
![]()
Sljaka!
meni je z550 cist dobar , ko preklopni k750 , ovisi kaj ocekujes - ja ne bi mijenjao da vec imam w800 sa kojim isto imas 512mb karticu .
Po meni je k750 bolji,ima barem bolju kameru,ja bi se zamjenil da sam na tvom mjestu.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
k750 je definitivno bolji i ja bi mijenjao bez razmisljanja.
hvala, majstori. ovu ću zamjenu onda napravvit, a skombinirat ću drugu.![]()
![]()
Sljaka!
K750 je bolji, samo istina da je glupo imat 2 skoro ista moba. Ali kad vec imas dobru priliku, probaj izvuc jos i neku nadoplatu pa u krajnjem slucaju prodaj k750 i kupi si novi z550, opet ces zaradit!
eto ,, ja zamijenijo!!![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 28-10-2006 u 10:13
Sljaka!
Bookmarks