mobovi super izgledaju samo neznam zasto su im ugradili samo 1.3 mpx umjesto 2 ili vise....![]()
![]()
Iako su uređaji zasad predstavljeni isključivo na američkom tržištu, preklopni SGH-T619 te klizni SGH-T629 kvalitetan su dodatak Samsungovoj ponudi uređaja i vrlo vjerojatno će se u skorije vrijeme pojaviti u ostatku svijeta.
Preklopni SHG-T619 podržava frekvencije GSM/EDGE, sadrži 1,3-megapikselnu kameru koja može bilježiti i kraći videozapis te Bluetooth. Na uređaju je također moguće koristiti većinu popularnih klijenata za instant dopisivanje, a ugrađeni audio player omogućuje reprodukciju MP3/WMA/AAC audio formata. Cijena mu na američkom tržištu iznosi 199,99 dolara.
S druge strane, klizni SGH-T629 također podržava frekvencije GSM/EDGE, sadrži ugrađenu kameru jednake razlučivosti kao i prethodni model, no ima nešto veći (2,1-pikselni) LCD ekran. Multimedijske mogućnosti uređaja identične su kao i kod modela SGH-T619, no onaj klizni sadrži ugrađeni utor za microSD memorijske kartice, čime je omogućeno proširenje ugrađene memorije. S obzirom na naprednije tehničke karakteristike cijena ovog uređaja nešto je viša, tako da je SGH-T629 moguće nabaviti za 249,99 dolara.
![]()
![]()
![]()
mobovi super izgledaju samo neznam zasto su im ugradili samo 1.3 mpx umjesto 2 ili vise....![]()
![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Možda zato jer većini korisnika ne trebaju nabrijane kamere na mobitelima, a time i više cijene uređaja...
Pa stvarno nije potrebna bolja kamera. Kao to pupmkanje memorije, šta će ti to za mp3 i filmiće kad ti baterije ode dok kažeš "keks"![]()
ja samo ne kuzim kakav je to 2.1 pixelni ekran
Mislim da si u pravu.. i ova je kamera solidna za prosjecnog korisnika mobitela (ne fotica) kojem je bitnija cijenaIzvorno postao frish-KI
Mislim da moram pobiti tu konstataciju jer Samsung radi ono što je normalno u svijetu mobilne tehnologije kada je u pitanju zarada!Izvorno postao Pacman
Konkretno rečeno pakuje isto sranje u drugo pakovanje!!
Što znači da tehnologiju starijega datuma pakuje u "novija" kučišta sa poboljšanim softverom i prodaje za višu cijenu za razliku datuma izlaska te iste tehnoglogije u javnost!!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Isuse, samsungovih modela ima više no što se može izbrojati, a svi su ISTI. Katastrofa. I po meni, zadnji samsung koji je bio "the samsung" (i kojeg sam htio imati) je D500..
I nije "upotpunio", već "prepunio"..![]()
Ovaj klizni fora zgleda.
je, taj je ljepsi...Izvorno postao Mobyfan-ica
****** tesko je napravit mob a da se takav dizajn vec nije vidio.
da meni isto ovo smrdi..valjda je 2.1 inca ekran...Izvorno postao coma_zgb
bio nekad oglas...
Bookmarks