Prvo si stavi yuet1.7. A otključavanje se radi sa testpointom(ne preporučuje se,ako si početnik).Izvorno postao Vincent.Vega
Dakle, htio bih promjeniti firmware na motoroli V360, tj. maknuti "vodafon" sranjski software i staviti original firmware, najnoviju verziju!
Gdje mogu skinuti najnoviju verziju?
Probao sam prikopcati mob preko USB kabela od nekog jeftinjak MP3 playera i na vanjskom ekranu se ispisala poruka da necu moci pristupiti svim datotekama!
Jel trebam neki malo drugaciji USB kabel ili samo trebam instalirati neke drivere i prikopcati mob sa onim jeftinjak USB kabelom iz chipoteke?
Koji software trebam?
Koji je postupak?
Kako ide za otkljucavanje? Dali se automatski odkljuca kad promjenim firmware?
Hvala, isprika na glupim pitanjima!!!
Prvo si stavi yuet1.7. A otključavanje se radi sa testpointom(ne preporučuje se,ako si početnik).Izvorno postao Vincent.Vega
Fende, pa sve ti je na samom vrhu Motorola podforuma:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15610
...ukratko, taj će kabel biti ok, samo moraš instalirati drivere
Otključavanje nećeš moći sam.
...Probao sam prikopcati mob preko USB kabela od nekog jeftinjak MP3 playera i na vanjskom ekranu se ispisala poruka da necu moci pristupiti svim datotekama!...
To ti je ispisalo zato što su ti USB Postavke stavljene na Memorijsku karticu pa ako misliš flashnut mob moraš između ostalog što su kolege napisale prebacit na Data/Fax
A i malo proučavanja i ćitanja nebi škodilo.
PozdraF
Zadnji uredio Doc77 : 06-09-2006 u 10:09
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
kabel je ok..ali stavi drajvere..
unlok, mozes i sam, ali je kompliciran, mozda da se javis nekom unlokeru. gdje zivis, da te znamo uputiti?
evo da se nadovezem na unlock, ima koga u rijeci da mi moze otkljucat v360 jer bi presao na simpu i gdje ima neki tutorijal da to sam napravim ako mi se uopce to isplati ici raditi????
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15103Izvorno postao Crash Overload
a što se tiče prvog dijela pitanja, zabranjeno je oglašavati na forumu...
u redu zahvaljujem, ljudi su shvatili i odg na pm
Bookmarks