Imam još vjerojatno do sutra ovaj telefon kod sebe, pa ako vas nešto konrektno zanima pitajte, ako ne, strpite se do novog Mobila![]()
Imam još vjerojatno do sutra ovaj telefon kod sebe, pa ako vas nešto konrektno zanima pitajte, ako ne, strpite se do novog Mobila![]()
valja šta?-to je kao muzički fon?kakav je u odnosu na w800 po tom segmentu,+kakva je kamera?
kakav je zvuk na mp3 playeru,brzina softvera i kvaliteta izrade?Izvorno postao gog
kakav je ekran,ostrina slike?
A da ga slučajnoIzvorno postao gog
, zagubiš
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zaslon je stvarno odličan, šteta što je ova verzija kod mene T-mobile brandirana pa zbog ikona možda i izbornik ne dolazi do punog sjaja. Uglavnom, takav zaslon su trebali imati još na S75, no kaj se može
@smogovac, ne znam baš koliko je to muzički telefon. Nisam dobio slušalice pa da ne mogu komentirati kvaliteu, ali kada puštaš muziku na ugrađeni zvučnik čuje se iznenađujuće dobro, po mom skromnom mišljenju bolje nego na K750/W800. Memorija se oslanja na microSD kartice, tako da ako ti je do muzike drž se W800. Čekam još obavijesto od distributera da li dolazi s njim u paketu kartica ili ima samo tih jadnih 16mb memorije.
@Šljaka, ne bi mi to bila baš nek sreća![]()
Da li je modul od kamere iski kao i u s75 ili je kamera bolja?
- Red-Gsm.net -
Kamera sigurno nije bolja, ukoliko nije ista, može biti samo lošija..
Mene zanima kako je rjeseno preklapanje, jel klik or what?
Valjda kuzis...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Moram priznati da uopće ne kužim
Preklapanje čega? To je klizni telefon...
Evo njušim ovaj mob već duže vrijeme, baš mi se sviđa... Međutim problem je što sam ja VIP, a mobitel je u T-mobile ponudi. I to u paketu za 1498kn i samo uređaj za 1698kn. Mene zanima da li taj osnovni uređaj može i na VIP i na Simpu, ili?? koja je razlika!? Što mi Vi preporučate? Znam da mogu kupiti ovaj u paketu i dekodirati, ali onda gubim garanciju![]()
dojam poslije 5 dana korištenja,
Kupljen u t-mobile
navigacijska tipka katastrofa, izgleda kao da će otpasti svakog trena,baterija ocjena 1 - preslaba,kamera tako-tako,soft tako-tako,jedino ekran spašava stvar,stvarno je cool, sve ostalo ispod razine nekadašnjih siemensa
preporuka ne kupovati
procjena realne vrijednosti 1000 kuna i to da je u simpa paketu
evo i ja sam uzeo sinoć jednoga, u simpa paketu, još je novi, napunio sam bateriju jednom, sad ju još moram par puta da ju formiram do kraja, no čini mi se da neće trajat više od 2-3 dana, uz normalno korištenje(puno razgovora, ništa igranja, slušanja mp3ca i sl.). slikanje u nočnim uvjetima; poprilično loše slike, jako zrnaste, dok u dnevnim savršeno čiste. funkcijske i navigacijske tipke meni odgovaraju, dakle ne vidim problem rukovanja s njima, dok tipke sa brojevima su pretvrde, premale, i ne baš predostupne, pogotovo prve tri koje se nalaze ispod gornjeg dijela kad se izvuče. ekran, vrhunski, 262k boja fino pristaje, jedino je po jakom suncu slabiji odziv, pa je malo zatamnjeno, al vidi se. mislim da je to inače normalno i kod ostalih mobitela.kliznik je riješen oprugom, dakle, sam se otvara i zatvara, klimanja skoro da i nema, tj. doslovno se ne osjeti, za razliku od 6280 koju se bojim i otvorit da se neće raspast. kvaliteta zvuka zvonjave ništa specijalno, stereo zvuk koji je normalan u današnjim novim mobilnim uređajima, nije preglasan, fino se čuje. vibra; slaba, to mi se ne sviđa, ostavim ga na stolu, ni ne čujem da vibrira, dok prethodna nokia kad je počela skakat, čulo se u drugu prostoriju. dizajn; po meni za svaku pohvalu, jedan veliki + dajem metalnom kučištu. software; trenutno imam od t-mobilea, čekam ekipu da mi ga skine i stavi orginalni. ovaj njihov nije spor, što mi je najbitnije, al vjerujem da može biti i brži. otprilike, to bi bili moji prvi dojmovi. ako još nekoga nešto zanima, neka slobodno pita![]()
1. Dobije li se u simpa paketu i SIM kartica? Koliko love na računu? I zašto platiti 200kn više da bi dobio samo uređaj? TO mi nikad neće biti jasno!Izvorno postao zerobravo
2. Kako povezati mobitel sa kompom? Tj. prebacivati mp3, slike....sa kompa na mob? Može li se to napraviti putem mail-a?
3. Dali je surfanje po t-zonesu besplatno kao što je po vodafonu kod VIP-a?
4. Ima li puno t-mobile shita na mobu? Ima li na vanjskom kućištu ono /ružičasto/ "T-mobile"?
5. Kakvo je stanje sa baterijom u ovom trenutku? /pošto čitam da se poneki žale na stranim forumima/
Ja ga u četvrtak trebam kupiti, ako mi još nešto padne na pamet - pitat ću te!) /Valjda nisam pretjero sa pitanjima/
1. je, dobije se simpa kartica sa 099 brojem, 20 početnih kuna na računu i 10 kn sljedećih 8 mjeseci. ne razumijem kako misliš na ovo platit 200 kn više da bi dobio samo uređaj. to je zato jer nije kodiran i brandiran. to je moja pretpostavka.Izvorno postao mikelandjelo
2. najjednostavnije možeš putem bluetootha, instaliraš priloženi MPM manager i upariš komp i mob sa BT-om i to je to. što se tiče mail-a blage nemam, još sam zelen u tome
3. he he, sad sam probao, i kaže mi da je greška sa spajanjem na mrežu
4. što se tiće ikona u meniju, samo jednaikona za t-zones, ostalih 11 je funkcijski korisnotakođer desna soft tipka je t-zones, no to se da riješit i promjenit
na vanjskom kučištu ispod soft tipki piše t-mobile, al stvarno je skoro neprimjetno, ništa nije veliko istaknuto, tako da mi to ne smeta.
5. baterija od 570 mAh, nažalost loše, loše, loše...... inače prekjučer sam ga napunio preko noći, ujutro potpuno pun, razgovarao ukupno oko 4-5 sati, i već oko 6 popodne morao ga ponovo stavit na punjenje. dakle, ponavljam, još je neformirana baterija, al mislim da je to jedan veliki minus. realno gledajući 570 mAh ne može izdržat dugo da ga ju pozlatiš. a inače baterija je jako malih dimenzija, stvarno je nemaš šta vidit.
Bookmarks