imam samsungov dvd i video onak skupa. zanima me, dal je moguće istovremeno gledati dvd, i snimati na vhs film sa recimo nove tv...
uputstva sam izgubila...da nebi bilo pametovanja![]()
imam samsungov dvd i video onak skupa. zanima me, dal je moguće istovremeno gledati dvd, i snimati na vhs film sa recimo nove tv...
uputstva sam izgubila...da nebi bilo pametovanja![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
pokusaj naci uputstva na netu, sigurno ih ima
ja sam siguran da se može...... pa probaj experimentirat...... kad mene tak nekaj zanima ja nikad ne čitam uputstva neg experimentiram
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
malo sam se potrudio pa sam ti našao uputstva.............
neznam koji model imaš, ali evo ti linkovi
http://www.samsung.com/support/produ..._DVDPlayer.sec
http://www.samsung.com/support/produ.../RMenu_VCR.sec
Ne vidim razloga zašto ne???
Samo ti postupi po nahođenju...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
thanks na truduPoslao: flOorKilla
malo sam se potrudio pa sam ti našao uputstva.............
neznam koji model imaš, ali evo ti linkovi
http://www.samsung.com/support/produ..._DVDPlayer.sec
http://www.samsung.com/support/produ.../RMenu_VCR.sec
i ostalima hvala....i ja mislim da bi trebalo biti moguće....
btw jel sad neko sniženje tih dvd-a i videa? trebam još jedan ali ne treba biti vrhunski
imaš one manje poznate marke, ili nepoznate...... dost jeftino mislim da se to isplati.........
ali što če ti 2....... zaboga, rađe kupi dvd za komp......
ma ne rade mi zvučnici na kompu....a i hoću imati dvostruki jer u videoteci neki put ima dobar dvd a nekad vhs
pa netrebaju ti zvučnici od kompa, nego spoji linijske zvučnike sa kompom....... kak ja imam.......... ili kučno kino......
...ti na kraju kupuješ?
Ako kupuješ DVD - imaš Kršomatika po cca 600 kuna koji podržava sve moguće (a ne kao moja malenkost - kupiš prije dvije godine DVD, zbljuješ skoro 3 kvrge kuna i sad ti lokalni dripac sve filmove "izripa" na kompu i gleda doma na krami od 600 kuna a ja sam osuđen na orginale (naravno pogađate moj DVD ne podržava 3/4 formata))...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
nakon kaj si kupim sat koji sam vidjela nedavno, nakon toga slijedi video skupa sa dvd-om. uzet ću neki jeftini.
neću ta sranja s kompom...jer killa zvučnici na liniji mi isto ne rade i baš ih trebam nosit na popravak...užžžžas
![]()
evo dmitrovska, kupila ja!
dobar?
izgleda dobro, al ja nikad nebi kupio tako nešto meni je to potpuno nepotrebno...
itanje je da li mozes resnimavati, vjerovatno ovisi o dvd-u koji zelis resnimiti, ostoji macrovision zastita---
gorane, molim te na hrvatski, jer ovaj jezik mi baš i ne ide. ok? ok.
meni je super. stalno gledam filmove. mislim mogla sam i inače, ali tata ne voli ljubavne filmove pa sad rasturam!Poslao: flOorKilla
izgleda dobro, al ja nikad nebi kupio tako nešto meni je to potpuno nepotrebno...
ja se ne sječam kad sam zadnji put bio u videoteci..... pa gledam divx-e..... filmove koji još niosu ni u kinu.......
stalno sam u videoteci btw....
...je samo što pročitah da prozvođači polako odbacuju macrovision (čitaj ne da im se plačat' licencu) pa može se dobar dio filmova kopnut' na VHS npr novi HP...Poslao: gog
itanje je da li mozes resnimavati, vjerovatno ovisi o dvd-u koji zelis resnimiti, ostoji macrovision zastita---
U biti sad ih je više strah kopiranja na DVD...
to da, no uvijek naleti neki. mene zajefrkavaju neki i owerdvd mi nece ustiti film ukoliko mi je tv izlaz ukljucen, no za sve ostoji rijesenje
(andrea, ukoliko ti je neka rijec cudna, dodaj slovo p unutra)
koji ste vi bezveznjaci,ovo je moja tema a ja ne razumijem. i dmitrovska prestani se nabacivati gogu jer ću te cinkati....![]()
mi bezveznjaci?!?!? sram te bilokaj si sad ljubomorna na dmi-a?
![]()
biljezim se sa stovanjem...![]()
a dobro niste bezveznjaci....dobro mi dođete tu i tam..uglavnom moram skužit kak gledat film na dvd-u i snimat na vhs film sa npr.nove....
![]()
wb ovo možeš zatvoriti.![]()
Bookmarks