Imam update na WM 2003 za njega, stvar je jednostavna; samo pratis wizard i to je to. Piece of cake.
Zanima me kako bi mogao napraviti upgrade WM-a? nikad to nisam radio a htio bi to napraviti doma sam.. treba mi neko uputstvo i linkovi za download WM-a
Što preporučate i kako to najbolje napraviti?
Imam update na WM 2003 za njega, stvar je jednostavna; samo pratis wizard i to je to. Piece of cake.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
a dali ide na 2004 ili na 2005? mada sam čuo da na axim-u x5 ne ide WM5...Gdje skinuti WM i kako pokrenuti upgrade? samo ubacim u PDA WM i iz PDA ga instaliram ili kako? Sorry, ali prvi PDA pa mi je malo strano takvo sinkroniziranje i napadanje po njemu![]()
2004 ne postoji,skineš ga ,upariš pda sa kompjuterom, i samo pokreneš upgrade,sam če te wizard voditi kroz postupak.
nema 2004? jebi ga, sad vidite da sam noviIzvorno postao sodom
![]()
jel ide na moj PDA 2005 ili ne? čuo sam da ne ide![]()
I još na kraju; gdje to skinuti?
Evo pročešljao sam net za tebe, duguješ mi ćevape minimum, ili će miplatit boljw
![]()
Evo link sa uputama i downloadom:
http://www.p2btech.com/installwindowsmobile.html
Pogledaj i ovo za upute http://www.aximusers.com/forum/showthread.php?t=5865
ovo su uputstva za 2003,gogs traži wm05
dali se može stavit i gdje skinut če gogs morat sam češljat![]()
Znači, za tvoj novi PDA nema ni WM2004ni WM2005. Čak je i ovaj 2003SE update "na crno".
Znači, ako kojim slučajem već imaš WM2003 onda imaš up to date "monster pack" unutra![]()
Uh...
Ne mozes staviti WM 5, a WM 2003 (nije SE) imam i mogu ti uploadati ili nesto, taj upgrade je siguran 100% jer sam ga nekoliko puta koristio i sve je bilo uredu.
Spojis ga na komp, upalis wizard i samo pratis upute, nije neka mudrost.
EDIT: jos sam zaboravio da bi bilo dobro staviti A06 update na njega prije toga, pisao sam o tome ovdje vec par puta.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nije SE i nije na crno, taj update je izdao Dell.Izvorno postao andrija
www.gadgethive.com
tražim već 2 dana po netu, google se već pregrijaoIzvorno postao sodom
![]()
Došao sam samo do informacije da ne mogu WM5 na njega, a ostale linkove nisam uspio pronaći (vjerovatno zbog toga što nisam pravo ni znao što tražim). Pa me eto ovdje.
reci mi koliko je velik file? ako je teži od 30 mb-a, onda ništa jer imam fucking dial-upIzvorno postao rospaya
hvala ti puno na truduIzvorno postao andrija
![]()
![]()
evo, odlučio sam skinuti danas WM sa neta (29mb-aIzvorno postao rospaya
) i zanima me još zašto prije nadogradnje stavljati A06 update i gdje skinuti?
A05 je malo problematican, video je nesto sporiji, ocito ima neki bug. Nazalost, ja ga vise nemam, potrazi na e-muleu ili googlaj.
www.gadgethive.com
Bookmarks