Ima li zainteresiranih za otvaranje ove news grupe,...nisam upućen u sam proces otvaranja, no pridonijela bi većoj slobodi govora i diskreciji, ali i olakšala traženje informacija userima sa jednim ili dva pitanjca....
Ima li zainteresiranih za otvaranje ove news grupe,...nisam upućen u sam proces otvaranja, no pridonijela bi većoj slobodi govora i diskreciji, ali i olakšala traženje informacija userima sa jednim ili dva pitanjca....
Nema razloga za to, grupa za mobitele vec postoji i nije bas jako aktivna... Dovoljna je za takve diskusije, a bilo bi redundantno otvarati jos jedan "forum" o cafe.mobilu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
sve što je rospaya reko stoji, nema potrebe.
Moje je mišljenje da ovaj forum može zadovoljiti sve potrebe za informacijama što se mobilnih komunikacija tiče, a i forumi su sami po sebi mnogo pregledniji nego bilo kakava news grupa.
krivo ste shvatili, pcchip i vidi imaju grupu, mislim da bi bilo dobro da i magazin (.mag) mobil kao takav otvori grupu
To bi bilo kauzalno.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
@tomo ,čemu?
Bookmarks