potraži o ovom podforumu dolje, ima par programa osim ISO bustera.Izvorno postao Black_Hawk
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25331
Imam jedan dvd (film) koji je malo izgreban i steka mi zadnjih 20-ak minuta.
Dali postoji kakav program koji ce popraviti tu gresku???
Probao sam sa ISO busterom ali mi nakon ekstraktanja toga opet steka.
Molim vas pomozite hitno mi treba taj film.
Zadnji uredio Black_Hawk : 16-08-2006 u 20:22
potraži o ovom podforumu dolje, ima par programa osim ISO bustera.Izvorno postao Black_Hawk
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25331
Jel ima jos tko kakav prijedlog????
molim vas pomozite
Pa cekj, covjek ti je u gonjem postu dal link, gdi imas 3 il 4 programa za spasavanje CD-a i DVD-a!
Pa jel si probal s tim programima?
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
šteka i nakon kopiranja, dok čita s harda?
znači kopira ga dobro, ne javlja nikakve greške kod kopiranja?
dal je prije "grebanja" radio dobro?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ma gle, ovisi koliko ti je izgreban.Izvorno postao Black_Hawk
Ako nisi mogao izvući sve sectore sa IsoBusterom i sličnim alatima onda na te sectore zaboravi.
A što bi htio...pazi malo na discove.
Ne možeš iz ničega stvoriti nešto. Ako ne može laser očitati neke sectore onda ti nikakav software tu ne pomaže.
da kad ga kopira na hard opet steka, prije grebanja je sve bilo u redu.
Tijekom kopiranja javi mi da je naslo par gresaka i ja sam kliknuo na ignore (nisam nista drugo mogao posto retry nije uspijevao).
P.S. Probao sam sve programe koje mi je zerobravo preporucio, kao sto sam gore i napisao i neradi. Sad pokusavam sa necime sto mi je zerobravo poslao pa cu javiti ako uspije
ma pazim ja svoje medije, no ovo je vec jako staro i doslo je u 100-tine ruku, znam ja da mu nema spasa ako laser nemoze ocitati te sektore ali mi je jako vazno.Izvorno postao observer
ako je tvoj cs izgreban probaj možda sa pastom za poliranje ekrana ispolirat proradi
pa ne morate vikat na dečka, svima nam se to događa, uostalom zato takvi programi i postoje. da ja imam neke važne stvari, prokopao bi sve živo da ih vratim. dakle kolega, ovo bi moglo biti od velike pomoći (moram priznat da sam iskopao samo radi tebe, jer znam kako je to kad nešto važno trebaš spasitIzvorno postao Black_Hawk
)
Data recovery tools for Bad CD/DVD/Floppy AIO
Hvala puno radi sada. Na jednom mjestu malo steka (kojih 2 minute) i onda dalje sve u redu. Hvala jos jednom.Izvorno postao zerobravo
off: to dok šteka odeš po kavuIzvorno postao Black_Hawk
šala naravno
e sad, jedino bi te ja zamolio da svima kažeš koji si program koristio, čisto radi drugih znatiželjnika, jer svi se furaju na ISO buster, ne pokušavajuči koristiti niti jedan drugi program, a očito nije tako da je on jedini.
Koristio sam ovaj CD/DVD diagnostic 2.0.2 , jako dugo je trajalo ali je napravilo poprilicno dobar posao.
Bookmarks