sve upucuje na to da ti treba nova verzija softvera.
Kupio sam tu nokiu pa me zanima nešto. Ovako:
1. Ne mogu otvorit temu? Znači kad kliknem na temu piše mi operation failed...
2. Kad ugasim mob slika koja mi je bila na pozadini nestane pa ju moram ponovno stavljati. Zašto?
3. Imam neke fajlove koje sam dobio s mobitelom. npr. Nokia tune.aac i kad ga pokušam otvorit kaže da oblik datoteke nije podržan???
sve upucuje na to da ti treba nova verzija softvera.
A to ne mogu ubacit preko usb-a ili bluetootha? Kako da provjerim koju verziju softa imam?
Zadnji uredio Bloodspiller : 18-09-2006 u 07:35
pokusaj na sluzbenim nokijin stranicama ili mobisovoj stranici pod "podrska",ali ja to nisam nikad radio,vec su mi to napravili u servisu,tako da nisam siguran da li se moze kao kod npr. sonyericssona, skinuti sa njihovih stranica.
Definitvino novi soft, jer nemože biti u nečem drugom da ne otvara teme i fajlove koje dobiš sa njim...
Čini mi se da Nokia 6280 ne podržava (kao i većina Nokia) kao SE upgrade softa "od doma", već ga moraš nosit u servis (ako imaš garanciju, onda je besplatno), ili možda kod nekog lokalnog unlockera (ako nemaš garanciju)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
OK. Thanx!
Da,definitivno ti treba novi firmwire. Kako flashnuti mob doma pogledaj ovu temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23981
i nabavi program BB5 Reaper 2006 u kojem imas detanjan postupak flasha sa slikama.
E kiki, kiki... Koliko vidim to je za fleshanje Symb Nokia, a ne Series40 Nokia, a jedino si ti spomenuo 6270...
Ali treba imati dobru vezu (znači adsl, poskidati sve te programe...), pa mi se čini jednstavnije i sigurnije je odnjeti kod nekog unlockera ili u servis, je možeš biti siguran da ti neće ništa zeznut... a ovako uvijek postoji neki rizik...
Izvorno postao Ico86
procitaj topic i pogledaj sta nudi BB5 Reaper.
mogu se flashati 6270/6280/6131 i jos neki s40v3 mobovi
Ispričavam se... nisam bio do kraja pročito...
Imaš pravo...
Ali svejedno, ja nebi sam flesho mob... moja preporuka je odnjeti ga i platiti... ipak rizik se ne isplati, pogotovo ako imaš dail-up (kao ja)... (bar ja tako mislim)
Imam dsl. Šta je najgore što se može desiti ako sam flasham? E da i kako vidjeti verziju moba?
Mislim da je najgore što ti se može desit da mob ostane "mrtav", tj da neće htjet upalit... onda pomaže jedino da ga odneseš kod nekog da ga oživi...
za provjeru softa mislim da ide *#92702689# ...
Za provjeru softa na Nokiama ti je kod *#0000#
PREDATOR
Verzija je 3.81
Mijenjaj softver u serfisu ili kod nekog ko se bavi time. Ja sam također imo između ostalog problem da kad se ugasi da nema više slike koju sam postavio, dao ga u servis i sada štima.
Promijenio nokiu sada sve radi ali se i moja sad klima!![]()
Bookmarks