Odgovor je kratko i jasno NE !
Gledas kroz tzv "okular" .... sliku tek kasnije mozes vidjeti na ekranu !
pozdrav,
možda je ovo pitanje totalno neprimjereno, (ja nisam neki znalac o digitalnim fotičima) mene zanima da li na ovim fotografskim aparatima tipa e 500 postoji mogučnost da na displeju vidiš moguču fotku prije nego okineš, kao na onim jednostavnijim fotičima (tipa canon ixsus), i ako ima kako se do nje dolazi? molim vas da mi odgovorite na pitanje, jer čitala sam razno razne prezentacije fotiča, ali nigdje nisam shvatila da li postoji ta mogučnost.
hvala unaprije
o da nije e 300 nego e500
Odgovor je kratko i jasno NE !
Gledas kroz tzv "okular" .... sliku tek kasnije mozes vidjeti na ekranu !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
upravo izlazi novi e330 na kojem je to moguće jer su ugrađena dva čipa. prvi je već u hrvatskoj i kruži novinskim redakcijama, drugi bi trebao doći sljedeći tjedan a u prodaji bi se trebao pojaviti tijekom ožujka. s tim aparatom je moguće na ekranu vidjeti ono što se fotka prije nego što se okine, a ima i mogućnost zakretanja tog displeja pod kutem.
Postojao je još jedan SLR koji je imao tu mogućnost, ali ne sjećam se koji je to bio...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Za Slr aparate moguce je nabaviti dodatak koji ide na okular tj prikazuje sliku na ekrancicu !
Moram pretraziti linkove pa postam ... iako mislim da je cjena bila paprena ugl preko 150$
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Čuj, ako već ne shvaćaš toliko pojednostavljene tipke onda bi ti bilo dobro da pročitaš uputstva aparata![]()
Okej.. ali do sada sam imala dva Olympusova fotica i ovaj nema iste tipke ko i prijasnja dva...
BTW. Naravno da cu procitat, vec sam pocela![]()
Dobro...gle prvo pročitaj bar uputstva aparata ako ne i neko dodatno štivo prije nego li postaviš ovakvo pitanje ovdje.Izvorno postao sora
Nama je zadovoljstvo pomoći nekome kome treba stvarno pomoć, a ne nekome tko se sam neće potruditi za sebe. Razumiš![]()
Problem je u foticu.. slike se vide sa xd karticom, ali sa ovom ne...
Tako da uputstva nisu pomogla
Nisam bas tak blento kak sam mislila...![]()
Koja je uopće svrha gledanja slike na ekranu kod SLR fotoaparata?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Kod brzog pregleda i izbora fotografija nakon što ste ih snimili, ili kod samog snimanja kada imamo otežano kadriranje iz recimo ptičje ili žablje perspektive.Izvorno postao Trapavi
A što ste mislili
Na žalost to još na DSLR-ima nije baš usavršeno, izuzmemo li livepreview kod olympusa.
Je, al onda bi trebao imati jos i ogroman ekran da vidis sve podtake koji su potrebiti.. Mislim da nemre ekran zamijeniti ono kaj se vidi kroz objektiv..
Ma ne moraš to nama govoriti. DObro to znamo.Izvorno postao Trapavi
Mi ne govorimo o zamjeni opt.tražila već samo o tome da ekran može pripomoći kod određenih situacija.
Ne znam što si ti zabrijao![]()
Malo sam si zabrijao, pa nisam skonto da se misli samo na pripomoć.. Eto pogodil bum se odma tomatoom u piksu![]()
Bookmarks