ako si mu htio pomoći, što mu se nisi sam javio na PM i ponudio pomoć?Izvorno postao dstosic
nadalje, koji vid je te tvoje pomoći? taj da kupi display od tebe?
Ljudi vi stvarno nemate pametnijeg posla nego kažnjavati ljude.. uostalom cilj ovog foruma je POMAGATI ljudima, dakle nije to nikakv oglas vec jednostavno pomoć čovjeku koji očajnički traži displej ili sto vec da ga nade... sad što vi nemožete njemu pomoći ili slicno je druga stvar, ali ovakvo ponasanje ne donosi poboljšanju foruma, trebalo bi se kazniti svakoga na ovom forumu koji pokusa nekome nešto pomoći...
tu također pozivam ljude kojima je ta pomoc bila namjenjena neka se jave i nekak kažu da cilj tog posta nije bila nikakva zarada niti slično već pomoć u pronalasku stvari koje je tražio... i treba se na taj način gledati..
očekujem povlačenje kazne!
ako si mu htio pomoći, što mu se nisi sam javio na PM i ponudio pomoć?Izvorno postao dstosic
nadalje, koji vid je te tvoje pomoći? taj da kupi display od tebe?
pravila su pravila, ili pm, ili nek stavi u oglasnik K: taj i taj displej, pa mu tam nudi
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ja nisam za povlačenje kazne, ali sam definitivno za smanjenje. mislim ono, omaklo mu se da mu je ponudio display u temi, ne kažem da to nisu trebali preko PM-a, ali opet je 14 dana previše.
a i koliko vidim da nije kažnjavan, tako da bi bilo ljudski barem spustiti kaznu.
No to je moje mišljenje.![]()
ovo vec postaje smjesno za taku stvar da dobije 14 danapa neznam bas ja za to nebi ni dao kaznu ali ako necete povuc bar mu smanjite
za tvoju informaciju, uopce nemam takav displej, a i ne kupuje se od mene vec sam ga uputio na nekoga tko ima... mislim ovo je stvarno pretjerivanje celnih ljudi foruma... 14 dana... sta vise ne ni ne gleda da je ovo 1 kazna da je to neki mali prekiraj itd...Izvorno postao Inovator
sta ne bi trebali biti prvo neko upozorenje.... mislim i vlada RH ima blaze zakone od vas... uzas... sramota.
ajde konacno netko pametan na ovom forumu....Izvorno postao zeus
smanjite to malo... trebala je ovo biti opomena a ne ovako nesto.
Po svemu izrečenom, ukoliko je to istinito, bilo bi pravedno da se kazna u najmanju ruku smanji, ako ne i ukine![]()
Ne budite nepravedni...ljudi!
Ne trčite pred rudu ljudi, kazna ima svoj razlog, više će se saznati poslije 1.10.
Još jednom ne zaboravite da je ovo mjesec u kojem se mogu mnogi stari propusti i greške ispraviti, samo neki misle da su jako pametni. Žalba se odbija, a kad bi napisao razlog onemogućio bi dstosicu da sam prizna neke stvari i time bi ga zapravo morao kazniti još drastičnije. Iako se ovo drugima čini čudno, dstosic zna razlog.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks