Možeš spojiti komp i mob... samo ti treba BT dongle i to je to... jednostavnije ti je prebaciti pjesme na komp i onda ih na kompu slušat..
zanima me jel se moze preko bluetootha spojit mob sa kompom i da mogu slusat muziku(sa moba) i ako se moze kako to napravit![]()
![]()
KISI KISI
Možeš spojiti komp i mob... samo ti treba BT dongle i to je to... jednostavnije ti je prebaciti pjesme na komp i onda ih na kompu slušat..
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ma znam to
ali negdje sam citao da mogu ih uparit i slusat muziku preko A2DP profila sa onim programom BlueSoleil
KISI KISI
ovo bas nema smisla , spojio bi mob na komp i slusao muziku sa moba na kompu ? ako sam dobro shvatio .
pa zar nemas svu muziku sa moba vec na kompu , jer sa neceg si je morao prebaciti , ili ako i neams , onda zar ti nije lakse prebaciti pa slusati .
Točno to Router-u...
Lakše je prebaciti pjesme na komp i onda ih slušati nego kemijati sa nekim programima...
A u ostalom, kada prebaciš pjesmu na komp, manje trošiš bateriju na mobu nego da ti je BT stalno uključen i da slušaš pjesme koje su na mobu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako se ne varam, glavna uloga A2DP-a bi trebala biti slušanje glazbe s moba preko bluetooth stereo slušalica. Postoji li za SE neki audio kabel za povezivanje s kompom ili hi-fi linijom (kao za BS el71 npr.)?
Postoji ti Sony Ericsson Multimedia Music cable MMC-60
pogledaj tu pa se raspitaj
http://www.emshop.hr/detalji.asp?sid...&pid=26&podg=1
Bookmarks