to za poruke ne da je skupo, nego turbo skupo.
evo nesto od vipa... nesto je bilo od prije(vip0, fiksna0), a nesto novo (SMS0, ostale mobilne0...
neznam da se bas puno isplati al ajde...
ukratko vip0-50kn, ostali mobilne0 150kn, fiksna0 100kn, sms0 100kn...mjesecno i uz to naknada za uspostavu poziva 0.25kn
sad sam cito sitna slova i nasmijo se dobrano... u vip mrezi imate 1500minuta, u fiksnoj 500, ostale mobilna 400min, a poruka 500 (tako da poruka ispadne 20lipa ako iskorisitite svih 500)
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=23144273&idnews=393536
Zadnji uredio pero1985 : 01-10-2007 u 21:48
----------Sony Ericsson----------
to za poruke ne da je skupo, nego turbo skupo.
Ovo je isto kao i Vip.Relax Business (pretplata 400kn a ovdje vip50+fiksna100+ostale mobilne150+sms100) s tim da je i povoljnije jer je tamo sms 0,40.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8907961&idnews=518658
GAGINJO a najsmjesnije je sto mozes poslati samo 500 poruka...
a cujte mozda se nekom i isplati dati 400kn da popali sve te opcije i onda prica jeftinije.... sve to oni prave za one koji trose nenormalno a za nas ostale nista....
ovo "ostale mobilne" i "sms" za 0 kn je najveca sramota u ponudi mobilnih operatora u HR. Mislim da se VIP može sramiti. Imaju toliko skrivenih uvjeta koje doslovno skrivaju od ljudi na webu (sitnija slova nisam vidio u životu kad pišu ograničenja u minutama)
ali definitvno kad sam ovo vidio, došlo mi zlo![]()
i ovoOpcije Ostale mobilne 0 može iskoristiti do 400 besplatnih minuta razgovora prema ostalim mobilnim mrežama u Hrvatskoj, dok korisnik Opcije SMS 0 u jednom obračunskom razdoblju može poslati do 500 besplatnih SMS poruka. Nakon iskorištavanja besplatnih minuta/SMS poruka, započinje naplata poziva/SMS poruke prema standardnom cjeniku tarife korisnika.
dakle, poruke nisu za 0 kn kad ih platis 500 komada 100 kn (dakle istina je da poruka košta 0,20 kn) a kako nitko ne šalje baš 500 poruka, ta cijena može biti i veća.Opcije Fiksna 0 i Ostale mobilne 0 vrijedi isključivo u vremenu od 19 do 07 sati radnim danom te vremenski neograničeno vikendom i blagdanima.
a za ove pozive "ostale mobilne" 400 minuta kužim zašto ograničenje, ali da još stave samo iza 19 h kad smo valjda već doma i pričamo besplatno preko VIP over IPili Skype-a ili tipkamo preko messengera, ili sl...
VIP reklamira proizvod kao da je revolucionaran, super povoljan, a kad kupimo naočale, nadjemo frenda okulistu i pročitamo detaljno upute, skužiš da su vrlo nepovoljni.
Jadno, jadno, koristim VIP ali samo zato jer mi daju free poruke i 30 kn mjesečno, nakon toga, bye bye VIP
znam da nas nitko ne prisiljava da ih koristimo, ali zar oni tako smataraju ljude blesavim da će im uzet te opcijeAli dobro, neki ljudi polude kad vide Samsung sa VGA kamerom za 0,91 kn
pa opcije dođu onak usput
![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
ma pretrgli su se....uvjerljivo su najskuplji ali glavno da prodaju zrake okolo s reklamama...sve za nula kuna......to me podsjeca na one trgovine sve po 5kn a kad udes u njih ono ima dvije stvari za 5kn a ostalo puno skuplje...
bilo je super ono kad bi kupio novi broj a sa njim dobio besplatnih 111 ili 555 besplatnih poruka....to su bila vremena
Bookmarks