Ma kaj bi bilo sigurnije, meni se cini da je sve gore i gore...al sreca nasa da smo premala riba u moru, pa se mozemo nadat da nije nikom od koristi da nas dira (naravno, osim ovih riba oko nas kaj nas grickaju non-stop)...
...eto,vec je 5 godina proslo...sto vi mislite,dal je sad sigurnije il isto stanje,da se moze napasti bilo kad...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ma kaj bi bilo sigurnije, meni se cini da je sve gore i gore...al sreca nasa da smo premala riba u moru, pa se mozemo nadat da nije nikom od koristi da nas dira (naravno, osim ovih riba oko nas kaj nas grickaju non-stop)...
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
brijem da ce biti jos teroristickih napada,ali cisto sumnjam da ce sad netko napast hrvatsku.ti talibani ni ne znaju da mi postojimo.a sto se sad-a i velike britanije tice,samo nek ih rokaju.
terorizam nije uzrok, on je posljedica
Lijepo receno i ta recenica sve govori...Izvorno postao jay
Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...
Zašto još jedna tema za bediranje? Terorizma je uvijek bilo i uvijek će ga biti i amen... Nije sve počelo 11. 9. 2001.
Tako je, počelo je 1948, odnosno od trenutka kad su Ameri s Britancima stvrorili Izrael i počeli proganjati milijune Palestinaca.
11.9. je samo jedan od datuma............
Meni se vec sere od tog 11.9. Dobro, poginulo je par tisuca ljudi, tragedija je, al nije jedina. Da je poginulo par tisuca indijaca, nikom nista...
Ja se još uvijek osjećam nesigurno i mislim da bi Ameri trebali što prije napasti Iran i podarit nam miran san.![]()
da i sa time se slažem... Bilo je mnogo gorih katastrofa ( atomske bombe i černobil ) kojima mnogi neznaju datum kad su bile... a ameri svoju tragediju stavljaju u isti rang sa ovime...Izvorno postao grimreaper
Neki dan sam gledao baš dokumentarac o černobilu, pa su otkrili par stvari koje prije nitko nije znao... Mi smo extremno sretni što do nas nije došlo nimalo zračenja... inače postojala je opasnost da se dogodi još gora stvar, da i drugi reaktor explodira što bi dotuklo pola europe... a nitko neće spominjati ljude koji su pogiunuli da bi to spriječili... malo zna njihov dan smrti i obilježavaju obljetnice...
pa kaj bi mislio..Da se to kod nas desilo, nebi niko ni znao..bilo bi u večernjim vijestima i gotovo, a ovako..
OT: kaj ti eminem nisi u vojsci?
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
...jesam,a ovo pisem s moba...al necu offtopic...Izvorno postao blozer
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a napad na pentagon smo zaboravili
a joj da sjetio sam se znate da je pentagon pogodila raketa a ne avion![]()
![]()
![]()
došla cia,fbi tajna služba šta ja znam i zaplijenila snimke sa obližnjih zgrada i benzinske crpke (prije nego što su zaplijenjene snimke radnici koji rade na video nazoru su šokanto gledali i premotavali više puta) JE*** vam majku fbi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
Ti ništa ne kužiš, frende...Izvorno postao niten
Valjda si skužio da se čovjek zayebava?Izvorno postao andrija
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Mislim da je pocelo jos davno, prvim engleskim kolonijama i spanjolskim osvajanjem juzne amerike... Ako gledamo tako daleko, jer je kolonijalizan kriv za danasnje stanje u svijetu.Izvorno postao Drug Mile
EDIT: Ironicno, no na danasnji dan 1922. je poceo britanski mandat u palestini...
Zadnji uredio rospaya : 11-09-2006 u 16:19
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Gle nije potrebno ic bas tak daleko, jer zapravo i je sve pocelo sa Izraelom...Izvorno postao rospaya
Btw, koga zanimaju detalji o tome koliko su "liberalni" i "dobri" Amerikanci u "spasavanju" svijeta od zlocestih voda (naravno, osim ako od njih nemaju koristi) i tako to...yebena je knjiga "Hegemonija ili opstanak: američke težnje za globalnom dominacijom.", Noam Chomsky. Pise gotovo o svim napadima koje je Amerika provodila pod krinkom dobrocinitelja i skida neke maske, stvano dobro za procitat...
Ček, jel se još uvijek sumnja na arapske teroriste koji su se avionima zabili u Blizance?
Nitko ne spominje da su ti avioni bili nekih 60 minuta nedostupni Kontroli leta! Bemu koji propust-nisu znali gdje je avion čak sat vremena sve dok se nije zabušio u neboder...
A, ono u Pentagonu, slažem se, po slici je vidljivo da zrakoplov ne bi mogao napraviti onako malenu štetu, a i nekako neprirodno zgleda sama zgrada da bi čovjek kazao da ju je aeroplan uništio. To s Pentagonom sam odavno čuo razne priče koje negiraju plaincrash. Na kraju, u svim tim avio-nesrećama uvijek ostane rep aviona, a u Pentagonu niš...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Imam 10-15 njegovih knjiga, jako dobro stivo...Izvorno postao user_name
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nisam, yebiga!Izvorno postao whiteboy
Iz čega sam to i mogao skužiti? Iz smajlija na kraju? ...on može imati više značenja...
Uglavnom još jedan dokaz da sarkazam nije dobro upotrebljavati![]()
Ja samo ozbiljo shvatio nitena. Trebaju ameri na Iran. Itekako. Em radi sigurnosti u svijetu, em radi nafte, em radi toga jer je to naša pradomovina.
Pazi da te ne poprska ulje i opečeIzvorno postao Drug Mile
![]()
ovaj "avion" koji je udario u Pentagon nije bio avion, a ako je bio mora da je bio neki extremno mali i tihi..
imam dokumetarac kući o 11.09 i vidi se da je nešto drugo udarilo u Pentagon..
da je avion udario ostali bi veliki ostaci metala, bilo bi spaljenih tijela, i bila bi puno veća razorna snaga, i pun ku*ac ljudi bi čulo i vidjelo taj avion..
proletio je svega 1m iznad auta koji su bili na obližnjoj cesti, i nitko nije ništa čuo ni osjetio..
a za Twinse, nisu krivi avioni, oni se jesu zabili, ali nisu mogli srušiti tornjeve, jer još ni jedna zgrada u povijesti se nije srušila od vatre..
to su takve čelične konstrukcije da je skoro nemoguće ih srušiti, a avion to 100% nije mogao učiniti..
to je tolika zavjera, da je to nešto nevjerojatno..
a i kako kažete za ove druge događaje, desili su se, i puno više ljudi je stradalo, a ljudi neznaju ni datum..
to što je ovaj odgađaj najviše potresao Ameriku, neznaći da bi sad to trebalo biti nešto bog zna šta..
i ovo za indijance, koliko ih je poginulo, nitko nezna ništa o tome..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Kako nije?Na toj temperaturi od udarca aviona savio bi se i najjači čelikIzvorno postao Bronth
I feel the need -the need for speed!!!!!
Stavi dio dokumentarca (ako je na dvd-u) na rapidshare ili yotube
Bookmarks