našao san doslovno ovaj mob prednje maske nema razbijena ekran razbijen,trenutačno ne radi,ali pločica unutra se čini ok kao i sve ostalo.Koliko bi me mogao popravak doći
našao san doslovno ovaj mob prednje maske nema razbijena ekran razbijen,trenutačno ne radi,ali pločica unutra se čini ok kao i sve ostalo.Koliko bi me mogao popravak doći
Baš nikakvih znakova života ne daje? Ako je tako, mislim da bi te mogao skuplje doći popravak-pazi tu je ekran, tko zna što je na ploči otišlo.Izvorno postao libom
Ako ga ne osposobiš bar da znaš kad je uključen, savjetujem ti da ga niti ne pokušavaš popraviti, odn. bit će "skuplja pita od tepsije".
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Izvorno postao Mobyy
prob je šta se neće upalit uopće
Ne znam koliko Mobis naplaćuje samo pregled i dijagnostiku, vjerojatno skupo.
Ako imaš nekog frenda koji se time bavi, da ga zamoliš za pomoć.
Tko zna što bi još moglo biti-pojačalo, antena, zvučnik...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma probaj ga prodat nekom servisu i to je to..
...ufff, a kolko bi dobio za njega, možda 100kn uvrh glave...Izvorno postao vatrogasac1
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma to su sve maticne sa vise slojeva... vjerojatno je negdje nesto puknuto ili tako nesto. radije prodaj ono sto valja (baterija, zvucnik, mikrofon...)Izvorno postao libom
jel ima kasko mob :bunny:![]()
![]()
koje osiguranje i tako nisi nam to nabrojao
![]()
![]()
![]()
ja imam srecu... kod nas u vkci ima jedan stvarno posten servis, dijagnoza kvara se ne naplacuje(meni je lik na 6170 (puklo kuciste, maske, flat... zamjenio i naplatio 150kn)
najbolje ti je odnjet u neki servis pa pitat koliko bi bio popravak.
VK 1010-IO
odnesi ga nekom pametnom da napravi!
Bookmarks