nije tako strasno kako sam mislila![]()
Nisam najsigurniji da li sam ovaj sajt našao ovdje, na nekom drugom forumu ili randomly naletio na njega (yeah, right), ali ovo je vrijedno javne sablazni... Mnogi celebrity sa tog popisa su već vrlo dobro poznati po tim kirurškim kriminalnih zahvatima, ali neke slike su... pa, da se spobluvaš... "Uživajte"!![]()
nije tako strasno kako sam mislila![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
potpisujemnije tako strasno kako sam mislila![]()
da ja isto sam mislila sad ono sve unakazeno...![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Onda očigledno niste pogledali sve linkove... Jer ja kad vidim onaj kolagen u ustima... Stvarno mi mučno dođe...
pa dobro...to...
ja sam mislila da ce biti bas one operacije koje stvarno nisu uspjele...tipa,da su ostali odvratni oziljci (ko onoj glumici na sisi...) i slicno...
a ne ovo...pa to je meni odvratno,ali njima je mozda lijepo...a ja mislila da ce biti nesto opako,a to svaki dan vidamo po televiziji...pih
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jao...uzas...![]()
ja se bojim tih plasticnih operacija,ja vec godinu dana hocu ici na plasticnu..operirala bi nos..ali bojim se...cula sam da jako boli...![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
meni je super ova "cenzura":
http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/005464.html
http://www.awfulplasticsurgery.com/archives/006083.html
![]()
Zadnji uredio nijala : 22-08-2006 u 21:06
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
koliko ja znam to ti je sve dosta individualno,zavisi o tebi i tome kako ces podnijet zahvat. neke boli vise, a neke ne boli uopce.jedna zenska koju znam si je dala povecat, da se lijepo izrazim, grudi i kaze da ju uopce nije bolilo.poslije operacije je popila jedan voltaren i to je bilo to.Izvorno postao christina
ja bi trebala ic operirat nos radi septuma i onda je reko odmah estetski korigirat, ma nema sanse da idem to, da mi je velik i pol metra, vidjela sam kak to izgleda, nema sanse, nisam dovoljno hrabra.
ali nemam nista protiv toga, ako ce si neko uljepsati zivot time i bit sretniji neka samo da.
jedina takva operacija koju ne podrzavam je liposukcija i to mi je fakat ODVRATNO, manje jedi vjezbaj i rezultati ce se vidjet
nos nemres smanjit kaj god radio pa operacija je u tom slucaju ok izbor ako je covjek fakat nesretan, isto ko i cice i ne znam kaj,,,
al po meni plasticna kirurgija je jedan veliki +, jer ljudi nakon fakat starsnih nesreca mogu opet normalno izgledat....
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Istina. Al dobro, koliko sad 'normalno', to je pitanje...Izvorno postao malena01
BTW za sve - rekonstruktivna kirurgija iliti plastična, ne mješati sa estetskom.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Izvorno postao whiteboy
Štreberu...![]()
slazem se.a jednom sam na telki gledala kak se radi ta liposukcija i zeludac mi se prekrenuo par puta.fakat odvratno.operacije noseva i sisa mi ne izgledaju tak uzasno, al liposukcija mi je stvarno scary.Izvorno postao malena01
negdje sam čitao da operacije noseva u dosta slučajeva ne ispadnu dobro....
i meni kod cure nije bed vidjeti velik nos, ali kad je umjetno deformiran....
a ne razumijem one koje petljaju oko usni...
dok mi je ok ako cura nema sise da napravi umjetne, al ne nešto preveliko!
I'M SUPERMAN!
Bookmarks