-Ja mislim da nece jer takve folije nebi trebale ostavljati nikakve tragove na mobitelu!!!![]()
![]()
danas sam u algoritmu vidio samoljepivu prozirnu foliju za ekran za psp po cjeni od 35kn, ekran od pspa je veči nego compactov pa mi je sinula ideja kupit tu foliju i "prekrojenu" zaljepit preko ekrana da uštedim 45 kn i ne uzmem brando foliju iz crazy shopa po 80kn.
sad ostaju pitanja tipa,dali ču kasnije tu foliju uspjet odljepit bez posljedica po ekran,prozirnost i refleksija svjetla (mislim da je to manji problem jel su obje folije namjenjene za ekran),debljina folije,dali če utjecat na pritisak stilusom, i slično, pa tražim vaša mišljenja![]()
-Ja mislim da nece jer takve folije nebi trebale ostavljati nikakve tragove na mobitelu!!!![]()
![]()
nisam te baš razumio što si htio reči,ali compact nije baš kategorija mobitela,folija za psp nije rađena za mobitele,a niti za pda uređaje.
neznam jesi vidio psp,ja sam ga posjedovo neko vrijeme i njegov ekran je u jednom "komadu" sa kučištem i prilično čvrst pa nije problem odljepit ništa s njega a da on ostane neoštečen dok je preko ekrana compacta folija ,zanima me ako preko te folije naljepim ovu od pspa hoču li je kasnije lako skinut i opčenito jel ovo dobra ili loša ideja jel se radi o razlici od 45kn a potencijalnašteta bi u krajnjem slučaju mogl biti znatno veča.
Bolje da širiš domaće poduzetništvo, pa kupiš foliju u Crazy Shopu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
yeapIzvorno postao ttperic
Sodom radije ti daj tih vražjih 45 kn još gore pa ćeš biti siguran, ja se ne bih zaje..... s time za 45 kn.
Još si sribat skupocjeni ekran zbog vražje folije... ufff
Zadnji uredio Wisher : 29-08-2006 u 22:58
nebi to baš nazvo tako, daleko je to od ovoga što ti kažešIzvorno postao ttperic
![]()
radije uzmi iz crazy shopa, Brando folije su stvarno odlicne i isplate se svake lipe, dok ova za PSP nije napravljena za pipanje sa stylusom. Brando foliju mozes skidati koliko god puta trebas i normalno oprati pod vodom.
A i Peric dobro kaze, podrzavas domace poduzetnike![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
kako misliš mogu je skinuti i oprati? pa čime se onda drži priljepljena za ekran ako nije zaljepljena?
Osobno sam ih prao samo sa gornje strane, no cuo sam (sad cu mozda ispasti budala) da se bez problema cijele peru i mogu se opet ljepiti. Svaku njihovu foliju sam imao dulje nego PDA i sigurno su bez konkurencije.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Jos par savjeta:
Prije stavljanja folije fino ocisti ekran, najbolje bi bilo sa drot kefoma ako bas zelis moze i sa maramicom i kad ju stavljas fino prijedi sa kreditnom karticom ili necim takvim. nemoj ju stavljati od ruba do ruba, najvjerojatnije je ionako par milimetara manja pa radije ciljaj sredinu ili sredinu - desno, ovisno koje djelove ekrana koristis. Nema smisla gurati ju na rub jer ulazak prasine ionako neces moci izbjeci.
Jos prije stavljanja ne bi bilo lose ocistiti ekran sa tekucinom za ciscenje monitora ili laganom otopinom likvija (jako laganom!) i sa cistom krpom ili onom krpicom za ciscenje naocala. Maramice bolje nemoj koristiti jer se lagano trgaju.
Nadam se da sam pomogao
www.gadgethive.com
ovo za pranje folije sa donje strane mi stvarno zvuči![]()
kažeš da folija nije preko cjelog ekrana,pa šte če mi onda,jel da vidim njene rubove a ekran bude površinom veči mislim da bi me samo iritiralo...mislio sam da ide od ruba do ruba u mm ,jel postoji folija za svaki i pojedini model,koja je onda logika u tome da su manje a posebno su rađene po modelima...
što se čiščenja ekrana tiče,mislim da kao davni bivši korisnik n3650 nemogu biti specijaliziraniji za ovaj posao, (ako je nekome od pomoči vidio sam kako u nokijinom servisu to rade,sa ljepljivom folijom,tipa onog za zamatanje peciva ili slična pređu preko obrisanog ekrana da bi pokupili komadiče prašine )
Ovo s pranjem je istina (ja probao više puta)....i sve funkcionira normalno. Stvaro odlična stvar......Možda mali savjet kod stavljanja...odrezati mali komadić radi olakšanog skidanja kao što je napravio mach1...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16373
Jako, jako korisno jer je folija upravo veličine kao i ekran možda malo veća, pa kad se jednom stavi bez tog odrezanog se jako teško skine....
Inače dok sam je namjestio trebalo mi je vremena.... sve namjestim a ispod ostane prašina ili mjehur zraka koji nemogu istjerati vani....u svakom slučaju za mene šlampavog je to bio proces koji je trajao i trajao....![]()
Zadnji uredio particle : 30-08-2006 u 11:44
bio sam prilično neposlušan i uzeo psp foliju koju sam skrojio,mogu reč da je sjela odlično i kao takva funkcionirala,jedini je problem bio zrak kojeg sam jedva istisnuo van u potpunosti a onda iz nekog kretenskog razloga sam išao obrisat foliju koja se zamastila alkoholom koji je jasno rastopio odnosno ostavio tragove po foliji nakon čega sam je morao skinut,eto moja mala avantura![]()
Eto vidiš što se dogodi kada netko ne posluša savjet inteligentnih ljudi![]()
![]()
![]()
ah sve bi bilo ok da nisam išo radit gluposti sa alkoholom, nerazmišljanje me košta.
Bookmarks