koristi pretraživanje jer je u d900 review MarioM rekao da se moze prckat po mobu dok se slusa mjuza,pa ga pitaj kako
Molio bi nekoga ko zna da mi kaze kako da iskljucim veliko G slovo na samsungu u gornjem dijelu zaslona.Vjerojatno je to GPRS ali pokusao sam sve i ne znam kako da nestane.I još jedno pitanje,da li se moze slusati muzika i ujedno koristiti mobitel ako moze kako?
koristi pretraživanje jer je u d900 review MarioM rekao da se moze prckat po mobu dok se slusa mjuza,pa ga pitaj kako
Nisam taj mob nikad vidio uzivo ali posto ti nitko jos nije konkretno odgovorio, G je znak od GPRS-a, ako hoces to iskljucit vjerojatno imas negdje u postavkama mreze da odaberes samo gsm ili u postavkama interneta da odaberes gprs po potrebi a ne ukljuceno... Nisam siguran, probaj!
Tako je G je gprs probaj to nekako isljučiti..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
uspio sam rijesit problem s G.Utipkao sam ovaj kod *#4777*8665# i iskljucio GPRS.Izvorno postao error
daj mi recite vi koji ste kupili d900, dali ste dobili karticu i bt slusalicu...vidim tu na mobile-review da se za neka trzista i to dobije...a posto ih za sad ima samo na crnjaka...pa pretpostavljam da su iz vana....dali je tko dobio...
Izvorno postao ivan_
ja ne, niti mc niti slusalicu!
kod mene nije dosao ni kabel za tv out ni kartica a ni slusalice.Dobio sam ga u neraspakovanoj kutiji,prema tome nitko nista nije mogao izvadit.mislim da to ne dodje.Izvorno postao ivan_
hm mislim da bi se barem kabel morao dobiti...
navodno neki modeli dolaze sa kabelom za tv,kartica isto tako,a svi dolaze sa slusalicamaIzvorno postao filip22
Dobiješ: mobitel, bateriju, data kabel, slušalice, TV OUT kabel , kutiju, uputstva, CDIzvorno postao Mobyfan-ica
Ne dobiješ: karticu (memorijsku)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
tv out kabel nisam dobio, samo usb kabel, bateriju, slusalice stereo, punjac i to je to...
u paketu se inace nalazi i tv out kabel.![]()
uz D600 se dobije i tv out kabel tako da bi se trebalo dobit...
nije pravilo, pise da ovisi o trzistima, dakle niti av kabel, niti mc, niti slusalica nisu nuzno u paket...
kutija mi je bila u najlonu i satvorena naljepnicom, nitko nije otvara a u njoj ni nema mjesta za to, ...
To mi je tako jadno...pa za koje trziste ze dobije onda sve to...
...jer ovi telefoni sta se sad vrte po oglasu su iz Italije i Njemacke...barem od par ljudi koje ja znam...
...kolko ima interne memorije na mobitelu??...kolko se krece cijena kartice od
1gb?...
60mb interna memorijaIzvorno postao ivan_
Cijene kartice od 1gb ti se kreću več od nekih 300-350kn, pa nadalje...
Bom Chicka WahWah
Bookmarks