Probaj mob resetirat (vratit na tvorničke postavke) ako to ne pomaže onda je možda najbolje stavit novi softwer.
imam problem mislim sa softverom mob mi se ponasa tako da kad ja pritisnem bilo koju tipku na tipkovnici on reagira tako kao da sam stisnuo tipku meni.i tako kad jednom stisnem meni on udje u poruke i posalje poruku prvom u imeniku.molim ako neko zna da mi kaze sta da radim
Probaj mob resetirat (vratit na tvorničke postavke) ako to ne pomaže onda je možda najbolje stavit novi softwer.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
hvala!resetirao sam ga ali isto mi je sve.zanima me kolko kosta stavljanje novog softvera?
Nisam baš siguran ali oko 100kn
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
jos jednom hvala na pomoci
Ako ti je mob pod garancijom, soft ćeš dobiti besplatno..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ovisi gdje zivis, a i o tome jel imas garanciju ili ne..ako ima free je ako nemas u mobisu je oko 180kn, a na crno oko 50kn.Izvorno postao XLR8R
Ne želim previše u OT ali...
Po nekoj logici, sve bi trgovine trebale dati Mobisovu garanciju uz svoj račun. Ako mob ideš reklamirati, oni ga šalju u Zg Mobisu i tako u krug.. Nisam siguran ali pretpostavljam da sve Nokije na kraju završe u Mobisu i nije bitno gdje živiš, trgovina je mora poslat njima jer su distributeri za RH.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
rijesio sam ga tipkovnica bila otisla pa je zato mi ulazio sam bezveze.lik mi rekao da je dobio vode unutra.popravio ga za 50 kn.tako da nije softver ipak.
Bookmarks