Malo kasniš. Već se dosta dugo zna o tome da će H1 uvesti triple-play
ljudi,jeste culi nesto da H1 uvodi najnoviju tehnologiju adsl-a?? trebalo bi doci do kraja ove godine!! Moci cete imati super brzi internet (24 Mbit-a u sekundi),besplatno cete moci razgovarati na telefon,i dodatnih 20 kanala na tv-u,to sve za 199kn mjesecno!! pogledajte ovaj link----> http://www.radiodeejay.hr/ostale_vijesti.asp?id=2167
ak je istina onda super
ma znao sam ja to i prije,al tek sad sam se sjetio da to napisem... sorry
jel je istina da ce to bit ove godine i da ce se mjesecno placati 199kn za internet,telefon i telku??
o tome vec pise na forumu.
nas vecinu korisnika (veliku vecinu) zanimaju dvije rijeci: jeftino i flat.
brzina mi nije bitna a tv programe necu ni spominjat to je bzvz
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
pa da...a ovo ce biti prebrzo i prejeftino!! kaj ne??![]()
krivo si napisao, nece biti 24 mbita vec pise da ce bito DO 24 mbita. Koliko ja znam obican adsl ima max propusnost 8/1 mbit, a u hrv najbrze sto nude je 2 mbita. Pa sad mislim da nece biti ni 20, ali nadam se da ce biti...
@floorkilla slazem se, ali za 200 kuna mjesecno imati puno brzu vezu, bespla telefoniranje(unutar hrv valjda?) i dodatne tve programe uz ono sta vatas antenom, mislim da ce biti zanimljivo i sigurno ce privuci vecinu korisnika.
Povoljno prodajem sve vrste aviona uz kućnu dostavu.
Šifra: Osama Bin Laden.
meni je 200kn svaki mjesec ide na dsl, u tom slucaju bi se islatilo. samo, hoce li oni posebno naplacivati svaki paket od 512mb i po kojoj cijeni...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
biti ce flat procitao sam negdje...
Ja sada placam za 512 FLAT pa mi je to 380kn mjesecno + 60 kn pretplata za telefon + promet preko telefona = previse. Kada bi uzeo ovu uslugu imao bi ni vise ni manje uvijek 200 kn racuna jer zovem samo fikse brojeve s fiksnog, pa mislim da kakva god brzina bila biti ce i vise nego dobro.
jos sam zaboravio tv programe, nisam siguran koliko netko placa najosnovniji paket kablovske i koliko programa, ali ako si uzme ovo sigurno moze i to odjaviti.
Pa onda da se zapitamo jeli 200kn stvarno puno za sve to?
Sada kada sam to tako oblikovao izgleda malo predobro da bi bilo istinito, ne?
Samo se nadam da ce biti tako...
pa naravno da nije puno!! ova tehnologija postoji samo (za sad) u Francuskoj i Njemačkoj,ubrzo i kod nas!! ne naplacuju se paketi,to je flat! Ma to ce biti prava stvar! jedva cekam!!
Na kraju će to sve završit-zna se kako.
Ne se nadat previše,da se ne bi razočarali.
Da na kraju T-Com uvede 2,5,6 Mbit brzine i to srednju cijenu za svakog korisnika.Izvorno postao Daniel Morales
![]()
a neznam...nekak sam ziher da ce to biti...al vidjet cemo!
moze cim dodje uzimam.
Siguran sam da nece biti ispod 9 mbita, jer je na adsl maksimala 8mbita, pa tako t-com nemoze ponuditi vise od 8mbita. Jel sam u pravu?Izvorno postao exotica
ovisi od modema do modema ja mislim,meni frend u nl ima 20mbit vezu sad neznam ako je adsl..
adsl2 ide preko 8mbit, a kod nas ga jos nema..o tome se radi..
Taman kad mi istekne ugovor sa iskonom, ali se previse ne nadam!Korisnici će Triple play uslugu moći koristiti u trećem ili četvrtom kvartalu ove godine
znaci dolazi krajem godine...nesto sam citao da ce prvo biti samo tam dolje u primorju! jel to istina??
sve je to lijepo i bajno! ali da li ce biti dostupno u mjestima koja se nalaze bogu iza nogu
ista spika kao i sa svim novim tehnologijama... prvo veliki gradovi(ili samo zg) pa onda kada malo zarade sire se dalje. to je standarno sta rade i uvijek ce to biti tako
Izgleda da ce pocetni paket biti sa 5Mbit-a i uz sve gore nabrojano jos dobijes video on demand.
dali netko zna koliki je maksimalni teoretski upload s ADSL2+? Max teoretski download mu je 24 mbit. A obican ADSL ima DL 8 mbita i 1 mbit UL. Pitam cisto da vidim koji ce biti omjer. Sada je 4:1 DL/UL.
ma hebes ga opet mi u selendrama cemo popusiti lagano
Bookmarks