Ljudi, kaj nitko ne zna odgovor na ovo pitanje?![]()
Zanima me da li Nokia 8800 ima flat kabel ili je onakav način slide spojen samo s nekim federom ili nekaj slično? Malo sam proučavao taj telefon i baš me zanima, jer ga možda mislim uzeti, a nema garanciju, pa da znam kaj mi može riknuti jer nije baš jeftin...![]()
Bom Chicka WahWah
Ljudi, kaj nitko ne zna odgovor na ovo pitanje?![]()
Bom Chicka WahWah
8910 je imala flat, koliko se sjećam i mene je zezao (kad bi se telefon otvorio, ne bi se upalilo svjetlo, nit si se mogao tako javiti). Stariji su (mislim) imali samo kontaktnu kuglicu (8810, 8850). IMO, naravno.
po meni bi trebao imati..
a za koliko ga para mozes dobiti?
Zato kaj imam feeling da ga nema, pošto se otvara ekran i tipkovnica sve zajedno iz onog kućišta...nisam još vidio takav sistem otvaranja mobitela...mogu ga dobiti za 2700kn, rabljenog...
Bom Chicka WahWah
Onda možda nije imala flat kabel pošto ti mob nije reagirao kad si ga otvorio, nego je poklopac bio samo za šminku...Izvorno postao ::wrangler::
Bom Chicka WahWah
Otvorio sam ja mob nakon toga i flat je bio tamo. Samo što je kontakt otišao negdje; neki serviser mi je rekao da je popravak skup, tako da sam poklonio mob jer me to živciralo.Izvorno postao PhytoSculpt
A koja je fora s 8800? Imam ponudu da dam za 8800 + Siemens CX70 svoj D600 & Kg800...stvar je u tome kaj je 8800 bez garancije, a ne znam dal ima flat i koliko je flat kvalitetan...Nokia je stara neka 4 mjeseca...
Bom Chicka WahWah
Da sam na tvom mjestu, ja to ne bih radio. Primamljivo koliko je, 8800 cijena jako jako pada, nema garanciju.. Radije prodaj ova 2 pa kad budeš iamo ca$h, um se razbistri..
To je istina, ali pogledaj da i 8910i drži cijenu još uvijek na nekih 1300-1400kn, tako da ne vjerujem da će 8800 cijena brzo pasti...prije će na cijeni izgubiti Kg800 i D600 (koji je već dosta izgubio)...8800 će držati cijenu oko minimalno 2500kn još dosta vremena...pa i u dućanima im je cijena oko 6000-6500kn...
Bom Chicka WahWah
Kaže lik da je 8800 proizvedena u Njemačkoj, jel to OK? Znam da su mađarske Nokie dosta nekvalitetne, za razliku od finskih koje su odlične...
Bom Chicka WahWah
8910i? 1200kn? ma gdje.. u oglasicima nema skuplje od 800kn. ..cak se i za 600kn moze naci.Izvorno postao PhytoSculpt
Hm... aj da bar ima nekakvu garanciju ili njemačku ili gdje je već kupljen...
Šta ja znam... ipak dat 3 moba za jedan je malo, po meni neisplativo... Jedino što će 8800 dosta držati cijenu...
ALi meni mob i nije nešto... Ima svojih prednosti, ali ima i nedostataka... Tako da neznam...![]()
Što se tiče flet kabela, mislim da ga mob ima... jer koliko sam skužio miče se ekran...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ima mob garanciju nekog privatnog servisa još 7-8 mjeseci...inače, ja bi dao D600 i Kg800 za 8800 i SE T230, znači 2 za 2...miče se ekran i tipkovnica i sve se miče, kao da sve izlazi iz onog metalnog kućišta...ne znam di je flat tu i čemu služi...
Bom Chicka WahWah
A brijem da je flat negdje iza tipkovnice i vjerojatno povezuje tikovnicu i displey i matičnu ploču...![]()
A druga je stvar ako ima garanciju...
Ne kužim koja je onda svrha tog flata kad su tipkovnica, display i matična u jednom komadu i oni se izvlače iz onog metalnog kućišta...
Bom Chicka WahWah
I 8910 se izvlačila iz oklopa.. i ima flat kabel..Izvorno postao PhytoSculpt
![]()
Da li su u jednom komadu ili nisu neznam...
Uglavnom, taj mehanizan je meni čudan...
Ali mob izgleda prehebeno, i jedino na što bi trebalo pazit je da se ne ogrebe previše...
Ali nigdje na netu nisam nisam pročito da se spominje flat kabel kod 8800...
A možda ga i nema...![]()
OK, al još uvijek nemrem skužiti kaj taj flat kabel povezuje kad swu tipkovnica, ekran i matična spojeni u jedan komad...
Bom Chicka WahWah
Punjač, odnosno utor za punjenje i matičnu.Izvorno postao PhytoSculpt
Mislim da ipak neću zamijeniti, jer ako mi taj flat rikne na tako skupom mobu onda je to zaheb...a i sam veliš da te zezao na 8910...
Znači koliko sam skužio, taj flat povezuje jedino punjač, odnosno taj utor za punjenje sa ostatkom telefona?
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao PhytoSculpt
Tako je bilo na 8910. I kad sam ga rastavio, vidio sam da flat stalno struže uz stijenku oklopa. To je uvijek stvar sa skupim telefonima - maziš ga, paziš ga i bilo što da se desi, ne možeš naći dijelove (jer su rijetki), a i unatoč svoj pažnji, kad - tad padne na pod. Stresne situacije. Posebice ako ti mob služi za RAD, ne za šminku..
A šta je sa baterijom? Šta se i ona "muva" sa ekranom i tipkovnicom??Izvorno postao PhytoSculpt
BTW: ja mislim da isto nebi mijenjao... Koliko vidim, mob je po specifikacijama lošiji od 6230i, a skuplji je zbog aluminijskog kućišta i klizno mehanizma...Mislim da si donio dobru odluku...
![]()
A koliko dođe u Nokiji ili na crno flat kabel za 8800?
Bom Chicka WahWah
Ovaj mob mi se cini ekstra kvalitetno napravljen pa mislim da nebi trebao imati vecih problema.Flat kabel ti na crno srede za 300-tinjak kn.
Bookmarks