Sliku još nisam iskopao, ali ako možeš slikaj pločicu od C35 pa ću ti označiti što trebaš premostiti.
I dobro nam došao.
Bok ,
molim te mozes li mi iskopati sliku za premoscivanje antene kod C35.
Imam problema s dva komada C35 ne mogu uloviti mrezu. Mozda je problem sa PA a mozda mogu i probati s premoscivanjem.
Molim te posalji mi riesenje, te ak bilo tko na forumu posjeduje sliku da osposobim C35 network search problem bio bih mu uistinu jako zahvalan
Lijep pozdrav, Erogsm
Sliku još nisam iskopao, ali ako možeš slikaj pločicu od C35 pa ću ti označiti što trebaš premostiti.
I dobro nam došao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma ta metoda rijetko pali, najčešće je PA ili treba malo zagrijat CPUIzvorno postao Sljaka
Znam da rijetko pali, ali ne može naštetit, pa nije loše pokušat.Izvorno postao Inovator
Usput, o ovome smo erogsm i ja raspravljali preko PM na GSM forumu pa je ovo samo nastavak. Tako da ako bilo tko ima tu sliku ili samo sliku pločice C35 ili M35 neka ju stavi ovdje.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sljaka kako da uploadam sliku, sad sam slikao plocicu i kad sam htio upload-ati na forum, nema nigdje attach (kvacice) za upload
Pomozi
Inace, koliko dodje kad bi htio kupiti taj PA (PF08112B), gdje ga ima za kupiti i jeli ga bad zalemiti
Sta znaci PA?
Izvorno postao Sljaka
PF08112B košta oko 45KN...Izvorno postao erogsm
lemljenje samo puhalicom....
power amplifier iliti pojačalo snage
sliku ne mozes uploadati ovdje na forum, koristi recimo ovo za uplaod, pa samo stavi link za sliku - http://www.imageshack.us/
maraschino - PTICICA
Kako si već i pročitao, bez odgovarajuće (skupe) opreme nije moguće lemiti. Jeftinije je kao krajnje rješenje kupiti još jedan C ili M35, nego se gnjavit sa lemljenjem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prijatelji moji,
puno hvala na pomoci, medjutim sutnut cu ih oba u smece samo cu skinuti displaye s njih jer su OK. Ostalo kos
Pozdrav
Ostavi ih u komadu, display voli puknut kad je sam za sebe![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks