moras staviti dimenzije slike 240*320...ako ti je dimanzija slike veca/manja on ju nece automatski prosiriti/smanjiti da bude prek cijelog ekrana...tako je barem na d600...a ako je pak slika tih dimenzija, onda ne znam sto bi moglo biti...
malo sam procacko po forumu i nisam naso nigdje odgovor, pa me zanima ako mi ko moze pomoc
kako da sliku koju sam skinuo sa neta(bilo koju) stavim ko wallpaper ali da mi bude prek cijelog ekrana, ja je stavim a ono bude sam malo na sredini
ajde ako mi ko moze pomoc bio bi mu zahvalan
imam D900
moras staviti dimenzije slike 240*320...ako ti je dimanzija slike veca/manja on ju nece automatski prosiriti/smanjiti da bude prek cijelog ekrana...tako je barem na d600...a ako je pak slika tih dimenzija, onda ne znam sto bi moglo biti...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Slabo si cackao!
Rijesenje tvog problema je PC Studio koji si sigurno dobio uz svoj mob, igraj se malo sa tim programom, i sam sve pozadine rijesavam s njim. Nemam ti sto vise reci program ima "crop" i ostale funkcije(zajeb..cije)!
Naravno sve ovisi o rezoluciji slike koju zelis stavit na mob!
promjeni rezu slike pomocu picture managera na kompu u 320*240 i to je to.(pazi da ne mjenjas iz manje u vecu,jer neces dobit dobre slike).
ako ti se za sliku pojavi znakich za zum sa strane,zumiraj i voila postavi za walpaper,kaj svi komplicirate???
EDIT:al mislim da ti je to sam za slike 1mp i vishe...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
@2ALL
Wallpaper postavit kao pozadinu preko cijelog ekrana ništa lakše nego uzeti sliku u rezoluciji 240*320 pixela i stvar riješena.
Ako ima sliku koja nije u toj veličini onda upotrijebit PaintShop ili nešta slično te sliku stavit u tu dimenziju, za napomenu sve slike koje su male te se stavljaju u veće dimenzije dolazi do izobličenja slike !!
molim pomoc glede D-600...imam instaliran pc-studio i spaja sam se preko USB-a i sve je funkcioniralo ok do neki dan...sad mi ne prepoznaje mob...instalira ponovo ps-studio a nece ide...na mob u USB postavkama sam proba sve 3 postavke a isto neide...u postavkama za USB ima,modem,mass storage i pictbridge i na koju treba postavit?Mislim da bi moglo bit do moba ali nisam siguran...
Bookmarks