Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Problem s konvertiranjem avi filmića

Posudio mi frend dvd i na njemu ima kratkih smješnih filmića, reklama itd.
    Problem je tu tome što ne megu otvorit niti jedan film preko BS playera, i nemogu nijedan nikako konvertirati da u mpg ili avi da promjenim codec, kod konvertera mi izbaci poruku "the file selected does not exist".
    A probao sam i pretvorit u 3gp da mogu imat na mobu, ali neče ni to.

Osim avi ima i mpg i filmova s drugim extenzijama, i mogu ih jedino pogledati s Windows medija playerom.
    U čemu je problem?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    instaliraj ACE Mega Codec Pack i otvaraš sve te filmove, nemaš odgovarajuće kodeke zato ti vjerojatno bs player ne otvara.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    instaliraj ACE Mega Codec Pack i otvaraš sve te filmove, nemaš odgovarajuće kodeke zato ti vjerojatno bs player ne otvara.
    I ja sam prvo pomislio na to, instalirao sam to, stavio sam samo za play, drugo mi netreba.
    Neznam zašto nije radilo kad sam htio gledati direkno s dvd-a ili kad sam kopirao mapu s dvd-a na hard, isto nije htjelo.
    E onda sam se malo igrao s iso busterom, i s njim skopirao sve filmiće u jednu mapu, i rade mi, ne svi, jedno par ne radi, ali većina radi, pa sam zadovoljan s time.

Ali još me zanima zašto još ne želi raditi direktno s dvd-a ili kad skopiram mapu na hard??
    Isto imam par filmova koje sam izvadio nakon šta sam full formatirao disk, preko dvd playera rade, a preko bs playera ne rade.

neznam dal ima kakve veze al da ipak napišem lik je mjenjao ikone tak da mapa u kojoj su filmovi ima ikonu kao setup, ak kužiš kaj mislim. Mislim da nebi trebalo imat nikakve veze.

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao alex1
    I ja sam prvo pomislio na to, instalirao sam to, stavio sam samo za play, drugo mi netreba.
    Neznam zašto nije radilo kad sam htio gledati direkno s dvd-a ili kad sam kopirao mapu s dvd-a na hard, isto nije htjelo.
    E onda sam se malo igrao s iso busterom, i s njim skopirao sve filmiće u jednu mapu, i rade mi, ne svi, jedno par ne radi, ali većina radi, pa sam zadovoljan s time.

Ali još me zanima zašto još ne želi raditi direktno s dvd-a ili kad skopiram mapu na hard??
    Isto imam par filmova koje sam izvadio nakon šta sam full formatirao disk, preko dvd playera rade, a preko bs playera ne rade.

neznam dal ima kakve veze al da ipak napišem lik je mjenjao ikone tak da mapa u kojoj su filmovi ima ikonu kao setup, ak kužiš kaj mislim. Mislim da nebi trebalo imat nikakve veze.
    ne, nema to niakakve veze sa mapama/folderima. trebalo bi radit, možda ime neke veze sa zaštitom, zato je bolje kopirat dvd sa nekim od programa na hard, da obiđe te zaštite od kopiranja.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo
    ne, nema to niakakve veze sa mapama/folderima. trebalo bi radit, možda ime neke veze sa zaštitom, zato je bolje kopirat dvd sa nekim od programa na hard, da obiđe te zaštite od kopiranja.
    Newjerujem da je do zaštite, jer mi svi filmovi rade preko windows media playera, e sad da je do zaštite nebi radila ni na windowsowom playeru, jel tako, mislim da je nešto drugo u pitanju.
    Frend je reko da mu sve uredno radi, baš me zanima kad mu vratim DVD ću probat dal radi kod njega, ako ne radi ni kod njega znači da bi moglo biti greške kod snimanja, ili šta ja znam možda nešto drugo.
    Inače zaboravio sam napisati, sad kad sam skopirao s iso busterom, kod nekih filmića, kad završi filmić nakraju mi izbaci opet onu poruku microsoftowu poruku za prijavu problema, i zatvori mi program.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. kako razdvojiti film na više manjih filmića
    By bbbrljo in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 05-10-2005, 21:06
  2. zvuk iz filmića
    By bbbrljo in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 16-09-2005, 21:58

Bookmarks

Pravila postanja