Ne možeš stavit najnovije kad tvoja kartica u najnovijim nije podržana. Stavi 6.5 i gotovo. Ako i dalje imaš problema, isprobaj starije.
Imao sam nekih problema sa kompjuterom i vidio sam da je do drajvera.Išao sam na Ati-jevu stranicu i pročitao sam da Catalyst Control Center koji ja imam ne podržava moju karticu.Zbrisao sam ga i trenutno imam od microsofta driver.Sada ja vas pitam.Meni Ati-jeva stranica kaže da stavim Catalyst Control Center 6.5 jer kao u tom paketu imaju driver koji podržava moju grafičku.A taj driver je star skoro 4 mjeseci.LINK.Ali ja ne želim stare drivere pa bih želio staviti su omegini driver gdje piše da podržava baš sve ati-jeve kartice.LINK.LINK2.Ja vas pitam koje da drivere stavim jer ovi na omegi su malo modificirani ali i najnoviji a podržava sve kartice pa mi recite.A od ati-ja su orginalni.Dilema![]()
Oprostite na ovom dugom tekstu ali odgovor mi treba hitno molim vas.![]()
Zadnji uredio Sipe : 29-08-2006 u 19:52
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ne možeš stavit najnovije kad tvoja kartica u najnovijim nije podržana. Stavi 6.5 i gotovo. Ako i dalje imaš problema, isprobaj starije.
evo, ovo su driveri za tvoju karticu.
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...k_dd_32464.exe
Ali ja kad sam stavljao ove nove službene ati-jeve drajvere meni je grafička super radila pa vas zato pitam.A zerboravo probat ću i taj driver hvala
EDIT:zerobravno ne želi skinut driver zašto?
to su driveri sa službene ATI-eve stranice, te je očito nemoguče direktno preusmjeravanje. aonda idemo korak po korak:
odi na stranicu
1.https://support.ati.com/ics/support/...e&folderID=293
2.klik na Windows XP Drivers and Software
3.Windows® XP drivers and software are available for the following product types:
klik na * RADEON
4. RADEON
Display Drivers and Software for RADEON Products
klik na Catalyst 6.8 Windows XP - Driver Download
5. Not Supported: (To download drivers for unsupported products, please click below) - ovo je bitno
dakle, klik na Radeon® 9000 series
6. donja tablica, prvi red:
Low Speed Display Driver Only Download 1 of 4 12.0 05/24/06
(Dial-up)
dakle, klik na Download i to e to, to je onaj link koji sam gore postao.
Kako ne možeš kad ja mogu.
Desna tipka na "save link as" i gotovo...save kako hoćeš.
tako jeIzvorno postao observer
no nemožeš kliknut jer redirect ne radi.
Skinuo sam 6.8 i pokušao staviti ali mi je rekao INF error video driver not forund i poslije je rekao da stavim vga standard driver i da pokušam ponovo.Neznam zašto pa dok nađem riješenje sam na 6.5 jer ima netko sličnih problema skinuo sam s ati-jeve stranice
Imas li instaliran Net Framework 2.0?Pogledaj na pocetnoj atijevoj stranici upozorenje u vezi toga.,![]()
imam 2.0 ali ništaIzvorno postao Takahara
![]()
Bookmarks