Trebao si samo malo koristiti search ali evo ti link DOWNLOADIzvorno postao andrija
a za DRM pogledaj na motoguide(V3 DRM)
Koristeći Random's Flash&Backup vidio sam da pod "Other features" ima opcija uploada raznih patcheva u *.fpa i *.ppc formatu na Motorole.
Može li mi tko reći o čemu se ovdje radi? Jesu li to patchevi kao što imaju Siemens mobovi pa da recimo proširuju opcije moba (system patch i grafički patch) ili je tu riječ o nečem drugom?
Druga stvar, molio bih sve koji znaju gdje se mogu skinuti DRM grafike za Motorole neka postave link ovdje i napišu za koji model on služi, tako da se na jednom mjestu može sve pronaći![]()
Trebao si samo malo koristiti search ali evo ti link DOWNLOADIzvorno postao andrija
a za DRM pogledaj na motoguide(V3 DRM)
ne kužim, zašto si mi postavio link za skinuti Flash&Backup?
Ja pitam za patcheve koji se koriste sa tim programom
OK,ali nekužim šta če ti patchevi...nisam ni čuo da postoje patchevi za taj program...Izvorno postao andrija
he he ha
ni ja ne kužim hi hi
ma ne, za Siemens recimo postoje patchevi kojima dodaješ ono što se kod Motorola zove DRM grafika (to su grafički patchevi), postoje patchevi kojima dodaješ neke korisne opcije mobu kao što je npr. pokretanje java igre samo sa pritiskom na jednu tipku (to su system patchevi) itd.
E, ja sam u Flash & Backup pronašao opciju za upload patcheva, pa sam pomislio da se napokon i kod Motorole napravilo nešto po tom pitanju.
Šta nitko nema pojma čemu služi ova opcija uploada patcheva u Flash & Backup?
sa FB ne možeš ništa jer je to crackirani program. to jedino da ti crackiraš original i pokušaš nešto dodat, možda, ali ovako sumnjam. To je valjda stavljeno ako bude izlazila nova verzija za neke dopune... ništa više.Izvorno postao andrija
A DRM za v360, v3, L7 i mislim čak za v3i imaš na www.motox.info
EDIT: ovo prvo sam krivo shvatio. Na motoroli ne možeš ništa više proširivat nego što je.... Izuzetak je motorola v3x gdje nije uključen 3D akcelerator grafičkog ćipa, no to se opet ne može. Samo programeri originalnog firma to mogu uključiti
hmmm, obzirom da posjedujem navedenu V3x-icu ova mogućnost mi stvarno izgleda zanimljiva...postoje li možda makar najave pojavljivanja takvog firma?
hvala
poz
um caruje dundo maroje!
peticija je tu... a sada cekamo motorolinu reakciju...Izvorno postao Night Hawk
![]()
Patch-evi su svaku Motorolu drugaciji cak su i za svaku verziju CG1(Flash) drugaciji.Patch-evi u sustini sluze kako bi se ukljucile neke funkcije koje trenutno motorole ne podrzavaju,npr. postoji patch za prebacije .zip,.sis,.doc... datoteka preko bluetooth-a.Kako se prave ti patch-evi stvarno neznam i koliko sam primetio osim za e398/Rokr slabo ih i ima...
Izvorno postao JA_SAM
znas mozda gdje se mogu naci??![]()
Jedino taj za bluetooth je koji znam da moze i za jos par telefona (c380,c650,v535,v620),ako uspem da nadjem jos neke stavicu ih u ovaj thread.
Send over BT and MMS patch 1.3.0 - potrebno je iskljuciti RSA pre ubacivanja patch-a
Pa to te ja pitamIzvorno postao JA_SAM
![]()
O ovakvoj vrsti patcheva ja govorim, znači ipak postoje, samo kažeš u malom brojuŠteta!
Molio bih sve koji naiđu na neke patcheve da postave link na njih
Evo i još jedan patch za e398 koji se zove Lock-Unlock Keypad 1.1.3
http://www.e398mod.com/content/view/139/28/
Možete odabrati bilo koju kombinaciju tipki za otključati/zaključati tipkovnicu.
Bookmarks