-ak ti netko od prijatela kupuje informaticke casopise trazi da ti posude onaj cd koji dobiju sa casopisom na tom ti mora biti i novi ICQ!!!Izvorno postao Mobyy
![]()
Na nagovor kolege Zerobrava, instalirao sam ICQ messanger prije cca 2 mjeseca i sve je odlično šljakalo do prije 3 tjedna, kad me je program odjednom obavijestio da je izišla nova verzija koju "you MUST have".
Sad, skidanje tog upgradea bi trajalo preko 56k neka 3 do 4 sata, pa sam odustao, ali mi je on blokirao ICQ. Stalno ljudima javlja da sam offline i kad sam na netu.
Zanimljivo (tužno) je da sam program deinstalirao, i ponovno ga stavio s matičnih stranica, ali instalira se opet ta "stara verzija", nakon čega opet traži upgrade.
Čupam kosu jer ne znam što raditi!!!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
-ak ti netko od prijatela kupuje informaticke casopise trazi da ti posude onaj cd koji dobiju sa casopisom na tom ti mora biti i novi ICQ!!!Izvorno postao Mobyy
![]()
Još jedan od razloga zašto ja prezirem taj crni ICQ... Ima toliko boljih messengera...
skini neki drugi icq klijent.
angels might have been eaten.
Preporučam trillian... ICQ, MSN, Yahoo, AIM & IRC u jednom...
Ja sam za Mirandu...![]()
ne volim baš taj ICQ... iz razloga što svatko može doći do mene i kontaktirati me. zato koristim MSN
kul mi je kod msn-a kada ti recimo neka osoba dopizdi jednostavno je možeš dampati opcijom "block this contact from seeing or contacting you" hehe![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Kod ICQ-a (Trillian) mozes jednostavno staviti invisible na nekog korisnika i to je to.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ili stisnut ignore na istog,a to što neko samo tako može doč do tebe ja shvačam kao pozitivno jel servis je namjenjen komunikaciji zar ne?!
angels might have been eaten.
nisam za chat spike pa mi više odgovara msn. ne volim da mi uletava neka nepoznata ekipa sa "hi. jesi za razgovor"-spikomIzvorno postao sodom
![]()
![]()
dakle čovjek pita za rješavanje problema sa icq-om, a vi skrenete na 15-o....![]()
dakle ovo je ok da umjesto samog ICQ-a koristiš Mirandu ili Trillian, ali sad koji je bolji, ICQ, MSN ili GTalk ili nešto peto, to nije tema, svi služe istoj svrsi, svi su IM-i. jedino što ti preostaje da proradi polu-nova verzija icq-a je da probaš samo pregazit tu postoječu onstalaciju, dakle, bez deinstaliranja, a ako tako neće system restore nemoj radit jer je prošlo 2 mjeseca i svašta bi se moglo desit ako to napraviš, nego probaj još deinstalirat sam program icq i onda sa nekim drugim programom počistit regstry, tipa system mechanic, tune up utilities ili njima slični.
iako mu nismo dali konkretna riješenja, možda je ipak iz naših postova dobio neke druge vrijedne informacije.... nije da smo skrenuli s teme totalnoIzvorno postao zerobravo
![]()
Volio bih opet pričati s ljudima s kojima sam pričao. Ovako izgleda od mene i malo bezobrazno, jer kad sam on, njima piše da sam off-line.
Dobro, deinstalirat ću ICQ, stavit ću Trillian. Može me netko uputiti gdje i kako?
E, još nešto, sama instalacija ICQ-a traje jako kratko. Zašto me sad traži za upgrade cca 4 sata? Mislim, nema logike, što ne?
U Mobisu!
ima, nije važno vrijeme instalacije, upgareom on tebi vuče novih 10-ak mb, što je manje od 3-4 sata, al svejedno dosta. dakle, drugo je vrijeme instalacije, drugo je vrijeme skidanja samog programa/upgrade.Izvorno postao Mobyy
Trillian 3.1 - 8.58MB
Evo, instalirao Trillian. Stvarno je moćan program. Ponovno sam osposobio ICQ iako mi baš ne sliči na onaj originalno preuzet s ICQ stranice?
Radi li se o istom ICQ-u ili je to nekakva, kako kazati, "imitacija"?
Još nešto, osjetim da taj Trillian mi pošto se automatski aktivira kad sam online, malo koči otvaranje stranica. Jel to normalno (ako nije, kako to riješiti?)?
Tnx
U Mobisu!
Bookmarks