Bok!
Evo, ovaj vikend sam ostao bez svog W550 koji mi je fakat najbolji telefon koji sam dosad imao.
I originalan dizajn, simpatican mladenacki izgled, dosta memorije, ok kamera, ma mislim, skoro ko W800 ali u simpaticnijem (meni) izdanju. Istina, nema prosirivu memoriju, AF i ostalo, ali je zato i bio duplo jeftiniji.
Uglavnom, vise ga nemam. Sad slepam tu neki stari rabljeni mob i razmisljam sto cu dalje...
Zbog politike razdvajanja modela na walkman i cybershot, vise nisam ziher kaj da uzmem.
Isto tako, dali da cekam skroz do 12. mjeseca kad bi valjda Vip trebao dati kakve akcije i popuste, pa iskoristit vip.club bodove, ili ih potrosit odma.
Ili da za prvu ruku uzmem nesto rabljeno preko oglasnika?
Uglavnom, sad imam samo 900kn.
I ne znam. Posudit novce i kupit K800 za 1990kn? Super mi je mob, odlicna kamera. Ali s njim dodju lose slusalice i moram kupit jos i veci stick.
Cekat W710 koji ima losu rezoluciju ekrana i kameru? W850 koji ima djetinjaste svijetlece efekte i takodjer losiju kameru, ali zato gigu memorije, ili W950, uopce bez kamere...
Ma, pretjerali su sa previse modela. Prije je jedan mob imao sve objedinjeno i super. Sad se nemoze covjek odlucit...

Bookmarks