Izmjeri struju na bateriji s unimerom pa ćeš znati jel problem u njoj...
mobitel siemens s25 mi se ne zeli upaliti , mislim da je stvar u bateriji
kako da to provjerim posto nemam 2 baterije ili jos bolje ima li tko takvu bateriju
Izmjeri struju na bateriji s unimerom pa ćeš znati jel problem u njoj...
pise o.o ali nemogu ju ni pobuditi
jesi probao deep charging?
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Probaj sa nekim adapterom za struju "probudit" bateriju.Stavi ga na 5V i spoji + na + i - na - i drži 50 sekundi pa onda stavi bateriju na fon i spoji punjač.Trebalo bi krenut jer meni ta metoda radi na dosta telefona.
ma probao sam to sa adapterom i nista
a kako ovo deep charging roam jel mozes pojasniti
Staviš da se puni više od 12 h,ne garantiran da radi.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ako nista ne pomaze.zamotaj bateriju u alu-foliju,stavi u plasticnu vrecicu,pa u neku plasticnu kutiju(s pokloppcem) pa u zamrzivac,jedno 6-12 sati.nakon toga stavi ju da se puni.(procitao u jednom njemackom forumu9Izvorno postao Bero
zvuci zbilja bezveze ,znam,i meni je isto tak zvucalo.al meni je uspjelo.bas danas sam uspio probudit bateriju od svog starog Philips savvy-a.(4-5 godina nisam koristio mobitel,baterija u njemu bila cijelo vrijeme´)a zbilja sam sve pokusao,3 dana sam pokusavao punit bateriju i nista,onda sam pokusao sokirat bateriju pomocu 9V baterije,pa pomocu neakvog starog 9V adaptera i nista.onda sam procitao ovo sa zamrzivacem,i mislio,sta onda,nemrem nis izgubit,baterija nemere vise riknut neg sto je.i zbilja radi.zbog cega i zasto?neam pojma.
P.S. kod mene je Ni-Mh baterija,da li ovo funkcionira kod drugih baterija,tipa Li-Ion ili Li-Polymer,zbilja nemam blage veze.
Zadnji uredio Sljaka : 22-10-2006 u 09:26 Razlog: rečenicu treba dovršiti ;)
Bookmarks