vidim da je malo poznat taj alat ovdje pa neću previše zahtjevat. Samo da navedem da sam ga našao za kupit, i kupit ću ga.
Ako netko ima kakav savjet, dobro bi došao.
Poštovanje
Ovako, malo googlam i vidim ovaj tool za unlocking Motorola i još mnogih modela kao što su LG, Sony ericsson i Sharp.
Sada me zanima gdje bi to u Hrvatskoj mogao kupiti, na kojem principu radi, kuda se šteka (vjerovatno u USB) i kako se spaja sa kompom i sve ostalo. Jako sam zainteresiran za taj tool zato što mu je cijena pristupačna i gdje bi ga mogao naći u Hrvatskoj, eventulano u Srbiji.
Cijena tool-a je negdje oko 100 eura (malo više).
Svi savjeti, kritike i ponude su dobrodošle, kao i objašnjenja kako, kuda, zašto, sa čime, zbog čega....
Zahvaljujem![]()
vidim da je malo poznat taj alat ovdje pa neću previše zahtjevat. Samo da navedem da sam ga našao za kupit, i kupit ću ga.
Ako netko ima kakav savjet, dobro bi došao.
Poštovanje
evo, nakon dosta čekanja stigao mi je USB smart. uzeo sam aktiivaciju za motorolu. Prvo šta sam napravio jest otišao na support i mogu reći da je support dosta dobar. Ima baš sve što je potrebno za sve mobitele, a i danas sam odmah otključao svoju E1000 koja je imala težak error 0x1DE, tj sjebana PDS zona. napravio repair i sada normalno radi , naravno otključana. Original soft mi se čini dosta stabilan, nije kao onaj Crack koji je za ku***.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan!
I usput moram pohvaliti khidega koji mi je sve nabavio, aktivirao i poslao! Svaka čast majstore, bio si genijalan!![]()
i don't think crack ver. working fine!
BR.,
Denis
no crack, original!!Izvorno postao .::Gsmdenis::.
ako nisi znao support za njega ti traje 3mj....Izvorno postao GoGs
poslije toga plači.
nadalje, taj projekt se gasi
3 mjeseca od aktivacije? gubim pravo na cijeli support?Izvorno postao Inovator
Koliko sam skužio da i ti imaš taj alat!
A zašto bi plakao kad gotovo sve flasheve mogu skinuti sa neta bez supporta, osim LP-a. no i LP se sada da iščitati gotovo iz svakog mobitela...
vidim da ne kontaš šta je točno support, ali dobro.Izvorno postao GoGs
nisu to samo flashevi, već i sam tool, driveri, itd itd.
imam taj tool, sa full aktivacijama, ali iskreno, nikad nisam radio niti jednu moto sa njime, sve mi je smart clip odradio i samo njemu vjerujem.
i nemoj se ljutit, samo ti nudim prijateljski savjet, razvoj tog altat je prekinut, radi se na nasljedniku za koji će se morati jasno platiti ponovno, autor ovog je poznat po takvom načinu rada (DIV terminator i tako)
i ako izgubim support, znači prestaje i unlock? to znači da mi USB smart neće više biti u funkciji?Izvorno postao Inovator
Ne ljutim se, dapače, drago mi je da mi netko razjasni ono šta neznam. a nitko nije savršen da sve zna.
nećeš moći radit nove modele, samo ove koje možeš sad...Izvorno postao GoGs
velike promjene se događaju u svim alatima, ne samo u ovom, samo ovaj je jedan od onih koji se gase. no, to su neke druge priče
a to.... no daj mi reci šta ti preko tog alata onda radiš kad imaš full aktivaciju? evo, ja sam danas E1000 digao iz mrtvih iz prvog pokušaja i odmah radi.Izvorno postao Inovator
Ovaj alat koliko vidim da dosta služi za SE. motorola još ajd nekak, ali tu su i drugi uređaji u igri.
imam ga full aktiviranog, znači samsung, moto, i baza.Izvorno postao GoGs
ja sam ga uzeo jer sam ga dobio povoljno zbog veće narudžbe nekih drugih stvari. no, u suštini je to neozbiljan alat. a sad je i mrtav.
za mene kao početnika je to dobro da se naučim raditi. No kad budem imao više para, onda ću si uzeti Viktora ili SC. sad nemam ni lovu za takav alat, a kamoli prakse i znanja... moram od nekuda početi.Izvorno postao Inovator
A i dosta sam jeftino prošao sa smartom...
I onda se 100€ plača samo za to???
na što misliš? pojasni....Izvorno postao a.k.
Izvorno postao GoGs
Mislio sam na ovaj support od 3 miseca...
Neznam, meni tu neke stvar nisu jasne, pa se ostavljam ovog![]()
gle, ograničili su ga sad naglo, moj je trajao godinu dana, sad je ukinut. a ogrniačen je sad na 3 mj, tako da mogu za koji mjesec skroz ugasit server, jer je razvoj zaustavljen, pa onda prodat novi tool.Izvorno postao a.k.
meni je čovjek iz srbije rekao prošli mjesec da je gotovo, nisam vjerovao, trebao sam prodat to smeće. ionako mi stoji većim dijelom.
ma ne. ti si kupio USB smart i sa njime dobio support. on ti traje neograničeno. no inovator kaže da bi support mogao nestati, tj. da ga jednostavno maknu i zamjene za support drugog nailazećeg toola.Izvorno postao a.k.
100€ je uređaj sa supportom.
netočno,Izvorno postao GoGs
support za novi dongle traje 90 dana od prvog logina....
donedavno je bio neograničen, no eto, ograničili su ga iz razloga koje sam već naveo.
tool je mrtav
koja glupost! onda ćemo mi "stari" korisnici ostati zakinuti!? ipak mislim da bi trebao izaći neki update toola ili nešto sa novim supportom!? Lool, pa koliko će to korisnika sjebat, ajd zamisli?Izvorno postao Inovator
ti si novi, ja sam stari i već sam zakinut. ali to je postalo normalno u alatima za gsm servise, vjeruj mi. a pogotovo od zukija, autora ovog dongle-a.Izvorno postao GoGs
shvati, alat je mrtav i to je to. nije ni prvi ni zadnji, sve super i onda jedan dan gotovo.
jednostavno, željni para, tako rade
a ništa, sad poskidat sve sa supporta šta ima i onda se nekak šlepat..... a dok se skupi dosta novih modela, onda uzimam profesionalni alat kao SC, Viktor, Ultimu ili nešto slično... u biti, što onda bude bilo best buyIzvorno postao Inovator
i SC je uveo ograničenje u trajanju supporta, no njihov nije mrtav, već se samo pretplaćuje, godišnje.Izvorno postao GoGs
a updatei idu i dalje, jasno, za razliku od ovog.
Viktor je godinama tu, ima najbogatiji support, zbilja brda i brda stvari gore, ali je alat najskuplji, 500 eura. ultima je OK, no to je mlad alat zasad.
BTW koliko iznosi ta godišnja pretplata na SC? i gdje si ga ti nabavio?Izvorno postao Inovator
moj je došao iz srbije...Izvorno postao GoGs
SC je 260€ + godišnje 30 ili 50 € za pristup support siteu.
ali već smo daleko u OT, ti si ovaj gore alat iz naslova kupio, pa sad šta je tu je.
tema je zatvorena.
Bookmarks