motorole imaju problema sa tim prebacivanjem sa compa na mob putem BT-a
I mene to zafrkava na e1000
To nikako ne mogu rijesit, salje mi ove manje fileove do 1 Mb, kada saljem vece fileove onda se gubi konekcija..![]()
Jućer mi je jedna dobra duša s foruma pomogla to insatlirati na komp jer imam jeb.. win 98. Ispricavam se ako cu u kojem trenutku bit prosta i luda ,ali ljudi moji ja cu fakat poludit... Uglavnom, sve stima, konekcija postoji i sve je ok... slike koje prebacim s moba na komp na kompu valjaju, ako ih npr prebacim usbom na siemens pise mi "greska kod otvaranja" ili "oštecena datoteka", ne mogu ih uopce otvorit. Ako npr hocu bilo što uploadat sa kompa na motorolu pise mi "upload failed" nakon 24 posto, zasto? sta trebam napravit da to proradi il da se jednostavno prestanem trudit? mob je bio kodiran na vip, cujem da je los softver, jeli do toga il da odem promjenit dongle za neki drugi jer je u njemu stvar? probala sam i sa xp-a ali i skinuo je fotku na mob ali opet "ostecena datoteka" WTF??!?!kaj je najgore od svega htjela sam ga u Vemilu zamjenit za memory stick kad mi ssestra kaze da oni to tak ne mjenjaju.. posizit cu! bila bi jako zahvalna kad bi mi neko reko u cem bi mogo bit problem i kako da to rjesim!!!!!!
a mozda ja nesto kriv radim pa nek mi neko napise korak po korak kako to napravit! izludit cu vise s tim, cijeli dan jucer i danas se maltretiram grrrrr
udem na bluesoleil -kliknem dva x na mob, skuze se, odem na file transfer, napravim c/p, dode do 24 posto i stane i nakon 2,3 min pise upoaded failed... a neakd mi kod ikonice nacrtan komp, nekad mob, to je valjd svejedno??
HVALA
Zadnji uredio malena : 27-08-2006 u 12:09
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
motorole imaju problema sa tim prebacivanjem sa compa na mob putem BT-a
I mene to zafrkava na e1000
To nikako ne mogu rijesit, salje mi ove manje fileove do 1 Mb, kada saljem vece fileove onda se gubi konekcija..![]()
daj pomozi djevi kaj da napravi.
meni ne pada na pamet nis osim da ide na naki komp sa win xp i sp2 i onda instalira dongle
tebi je lako kada te vole
sada te mnogi za ljubav mole
al znaj ti dobro doći će dan kada ćes ostati sama
pa kako da joj pomognem??Izvorno postao Ljubav
ja imam xpSP2 i opet imam problema sa svakom motorolom oko slanja fileova sa compa na mob putem BT-a...
Ja mislim da je to do motorolinog BT-a...
ma... izludila sam. idem sutra probat to vratit i uzet si kabel! jel primaju u vemilu nazad stvari, kupila sam to jucer??
i probala sam na xp, ni tamo ne radi. uvijek kupim kaj ne treba![]()
Ma to seru driveri na kompu. Koji je proizvođač tog usb adaptera 8za bluetooth).
Jesi probala program bluesoleile?
Kupujem minsko polje za ugodne šetnje s punicom.
je je taj program, od Gigabyte-a
ako oce neko kupit prodajemnemrem se vise svadat s kompjuterom
![]()
Je, istina, mom rodjaku i mpx nije htio raditi sa bluetoothom, sada ih imamo tri i nasao je jednu sa kojom mu radi (tri razlicita).
Ja sam sebi uzeo trustov bluetooth (kupljen u Italiji) i on nema soft bluesolei vec nesta drugo i radi savrseno, vidim sve particije na motoroli i sve mogu raditi. Prebacio sam file 122mb bez problema i naravno da je ispravan
povratak motoroli :)
Probaj mobitel ugasit pa upalit, meni nekad to bude problem, ali inaće nemam problema sa BT-om
probala ja gasit i jedno i drugo pa ne stima... ima jos ko kakvu ideju?
Izvorno postao fliponja
Ja mislim da ne, ja sam slao neke od 5mb, pa ništa nisam namištao
Izvorno postao fliponja
Ako koristi bluesoleil, ja mislim da nema ograničenja.
Jeli koristiš OBEX File Transfer ili?
Ja sam izgubio više od pola sata u ve-mil-u dok su mi zamijenili neraspakirani mrežni kabel za prazne dvd-e, tako da bojim se da ti neće zamijenit, pogotovo zato što ti nije neispravan bluetooth(barem se tako čini) nego mob radi probleme. Probaj transferirat podatke sa nekog/na neki Sonyericsson pa ako sve radi nije bluetooth adapter kriv.Izvorno postao malena01
Možda ti je najbolje rješenje da probaš posudit ako možeš od frendova bluetooth adaptere raznih proizvođača, pa možda pogodiš neki s kojim ti radi kako treba, a ako ta osoba ima npr SE ili koji drugi mob probaš da li će joj s tvojim adapterom sve radit kako treba pa se mijenjate. Ti si riješila problem u tom slučaju, a toj drugoj osobi je i tak svejedno koji bluetooth adapter ima - osim ako nisu različiti po dometu(10m,100m) ali ako ga koristi samo za komunikaciju sa mobitelom od većeg dometa nema koristi jer mob ima do nekih 10m čini mi se.
Spomenula si kabel - ne znam da li tvoj model mobitela ima usb konektor, ako ima onda ti treba samo kabel od fotića.
Da li si probala transferirat podatke sa motorola phone tools? Preko bluesoleila neće kod svih mobitela radit kako treba, kod mene nije htjelo sa Samsungom D500 preko bluesoleila,isto je pucala veza,malo se htjelo spojit a malo nije itd. Dok kod SE preko bluesoleila je išlo sve.
Nadam se da sam barem malo pomogao![]()
ma istina besmisleno je da idem u vemil, nisu ni mojoj sestri htjeli zamjenit eksternu dvd przilicu jer je bilo do windowsa a ne do przilice... ALI, bila sam sad opet na jednom drugom kompu i tamo ovaj bt radi fakat savrsno, nema mikakvih greski! onda je vjerojatno stvar windowsa il je moguce da je motorola nekad svojeglava pa malo radi malo ne? probala sam na sony e T68I!!!! spojit i radio je na xp-u! i kaj da se sad strpim 2,3 mj dok si kupim novi komp il postoji neka stvar da si malo sredim ove svoje postojece win (komp mi je prelos da bilo kakve druge gore instaliram) da koristim taj bt i na ovom kompu?motorola nema utor za usb konekciju ali valjda postoji neki kabel za to? al to cu posudit da sredim mob do kraja i izbrisem one vodafone gluposti.
Kak se transferiraju podaci sa motorola phone tools?
i btw recimo samsungovi mobiteli opce ne prepoznaju moju motorolu, se to ikako moze sredit? na zivce mi ide![]()
Zadnji uredio Inovator : 27-08-2006 u 18:07
A MPT... to neki program? di to skinem, kak? Haha uzas fakat sam nesposobnaIzvorno postao fliponja
a ******, kad se ne kuzimdoć ce i to s vremenom
![]()
Ne znam kakav komp imaš, ali ako ima barem 128MB RAM i procesor 700Mhz ili više mislim da bi ti trebali radit solidnom brzinom(neka me netko ispravi ako sam krivo rekao). A sigurno bi imala manje problema sa instalacijom raznih periferija jer masu toga xp prepoznaju i instaliraju sami za što trebaš na win98 instalirat posebne drivere. I nestabilni su,barem sam ja sa raznim verzijama imao takva iskustva.
Ako možeš stavi si xp sa sp2 na komp i windows će ti automatski instalirat bluetooth adapter, i preko motorola phone toolsa si transferiraj podatke,sve je jednostavno, možeš i sms slat sa kompa.
Jedino ne znam da li će ti motorola phone tools radit sad na 98ici tj. da li će program prepoznat instalirani bt adapter, meni za SE float's mobile agent nije prepoznao na xp sp1(instaliran bluesoleil za bt) a na xp sp2 gdje su bt adapteri prepoznati od windowsa ga prepoznaje radi bez problema.
Budući da ti na drugom kompu bt adapter radi bez problema, nemoj kupovat kabel, osim ako nisi sigurna da će ti sljedeći mob bit motorola, jer ti vrijedi samo za njihove telefone. I ugodnije je ostavit telefon negdje na stolu i prebacivat podatke,slat sms itd, nego kad ga moraš spajat preko kabela.
Izvorno postao malena01
Mpt ti je Motorola Phone Tools.
Probaj slati fileove sa Object push service, možda bi tako radilo, ja tako šaljem.
Ako neznaš kako, pojasnit ću nekako na brzinu...
procesor ima 455 mhz i 64 mb RAMloooše
to a.k : skuzila sam kaj je MPTnisam tak nesposobna, ali di to nabavim? u biti da ne nabavljam, neće radit jel da
?
btw preko object push service ne znam, moglo bi uspjet, kak?
Izvorno postao malena01
Prvo konfiguracija ti je koma...
A taj object push, prvo kad spojiš mobitel i ućitaju se one tri usluge, OBEX, object push i Dial-up klikneš desnim klikom na Object push service i klikneš na send objects. Onda bi se trebao mobitel spojiti sa kompjuterom.
Otvorit će se novi prozor i u njemu traži taj file koji želiš. Nemoj se ćuditi što ga nema, trebaš napraviti ovo kao na slici:
![]()
MPT nije Motorola phone tools nego Mobile phone toolsIzvorno postao a.k.
Ja sam sa Bluesoilom radio sa v547, v525, v300 i E1000 i radio je normalno. Stvar je ovakva: XP + SP1. malo je ispočetka jebalo to da nisam mogao sa kompa na mobitel poslati, no onda sam čeprkao po opcijama od Bluesoila i nešto sam mislim oko brzine prijenosa mrdao i proradilo.
Probaj se igrati. nije ni do motorole a ni do dongle-a! sam je softver kriv.
Ili probaj preko MPT-a... tamo bi moralo raditi
[QUOTE=a.k.]Prvo konfiguracija ti je koma...
A taj object push, prvo kad spojiš mobitel i ućitaju se one tri usluge, OBEX, object push i Dial-up klikneš desnim klikom na Object push service i klikneš na send objects. Onda bi se trebao mobitel spojiti sa kompjuterom.
Otvorit će se novi prozor i u njemu traži taj file koji želiš. Nemoj se ćuditi što ga nema, trebaš napraviti ovo kao na slici[QUOTE]
Znaaaam da je koma, kupit cu soon novi komp, i hope so!
e da da i to kaj si napiso sam sve vec prije napravila, ni tak nejde. A probat ću još što, možda mi nešto padne na pamet!
Bookmarks