Naljepnice vjerovatno imas u Elektromagicu... Barem ih je bilo za K700...cijena je bila koliko se sjecam 24kn. To je bilo prije skoro 2 godine...
ovako... htio bih si rastaviti k750, jer bih si htio promjeniti osvjetljenje tikovnice, pa ako netko zna gdje bi mogao u zg-u kupiti alat za otvaranje k750 ( znači, oni mali šarafciger i mali torex) nek ovdje napiše... te... zanima me gdje bih mogao nabaviti naljepnicu gdje mi sada piše vodafone (tamo kod utora za slušalice) da naljepim nekaj drugo npr. quickshare, i one naljepnice koje ima w800 sa strane gdje piše w walkman... i ona mala naranđasta okrugla gumica koja ide na jojstik od w800.. je l bi to negdje mogao nabavit?? evo slika...
![]()
Naljepnice vjerovatno imas u Elektromagicu... Barem ih je bilo za K700...cijena je bila koliko se sjecam 24kn. To je bilo prije skoro 2 godine...
Torx 6 mozes nabaviti skoro svugdje gdje drze alate. Za naljepnice ne znam.
A ova kombinacija narancastog okvira od W800 i crne maske ok K750 mi je![]()
![]()
![]()
![]()
Stalno sam tvrdio da to mora super izgledati a sad sam i u praksi dobio potvrdu.
Ako ti nije frka daj nabaci fotke iz vise kuteva.
evo, tu imaš sve moguče kombinacije maskica i od k750, w800 i w810....Izvorno postao kinggo
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=1225
aj.. baš ću se sutra zaletit do em-a, pa da ih pitam....Izvorno postao rise000
Ovako...treba ti torex 6 za rastavit ga, a odvojis prednju masku od ostatka sa nekom telefonskom, kreditnom karticom ni slucajno serafencigerom....vezano za naljepnice ono na w800 srednjoj masci ti nije naljepnica nego je napisano na plastici...promjena boje najbolje ti je stavit preko ledica nekakvu foliju ili komadic izolirtrake (ja imam na gumbicu od kamere onome sastrane tako slozeno da mi crveno svijetli)...Izvorno postao Biker boy
Never fear I is here!!!
to sam i mislio napraviti....Izvorno postao Glava_18
a kaj nemoram prije nekak skinut zadnju masku pa prednju???
ne prednja ti se drzi na 2 serafica i to ona ispod baterije i oda ju lakano samo dizes sa nekakvom kartiocm od onog za punjanje prema gore...Izvorno postao Biker boy
Never fear I is here!!!
ima naljepnica u EM-u. inače (barem za w810) koštaju oko 7 kn. ono sve drugo što naplate se odnosi na njihov rad, pa dođe oko 20 kn.Izvorno postao rise000
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
u vezi torx 6, išao danas u chipoteku, kad ono.. to malo sranje od alata košta 73kn.... sad idem tražit drugdje....
oglasnik.pforum - biker boy
Pa bolje kupi jedan posteni nego 5 jednokratnih. Kod ovih jeftinjaka ti se vrlo lako skrse vrhovi i onda je neupotrebljiv ili sa njim razvalis glave na vijcima.Izvorno postao Biker boy
oglasnik.pforum - biker boy
Bookmarks