Mobitel ti normalno radi, to sa potrosnjom baterije je normalno kod symbiana. Ako zelis malo produziti trajanje baterije prebaci na gsm mrezu, ne drzi programe u pozadini i promijeni sim karticu ako imas staru kronet/simpa karticu.
Molim vas za pomoc,
kupio sam novu nokiu 6630 prije nepuna 3mjeseca. sve je bilo bez greske do prije 2/3 dana kad sam primjetio da mi se baterija ispraznila za jedan dan![]()
poslije toga sam ga opet napunio ali bat se opet ispraznila preprebrzo, za manje od jednog dana (prije je trajala puna 2dana).
sinoc sam primjetio da kad priblizlim tel. na uho (dole kod tipki) da cujem neki zvuk kao da odbrojava pi pi pi pi pipi pi pi pi pipi il nesh tako, uglavnom zvuk nije konstantandali ovo dvoje ima vezu ? i sta bi mogli biti prvo a sta drugo ??? kako to eventualno popraviti ?
hvala unaprijed !
jebes ucenje, uci jebanje..
Mobitel ti normalno radi, to sa potrosnjom baterije je normalno kod symbiana. Ako zelis malo produziti trajanje baterije prebaci na gsm mrezu, ne drzi programe u pozadini i promijeni sim karticu ako imas staru kronet/simpa karticu.
Imaš li uključen bluetooth?
Ovako, meni se na 6680 zna dogoditi da mi se baterija isprazni za manje od 24 sata. To samo ponekad. Razlog nisam našao, ali sumnjam da bi to moglo biti zbog BT. Naime meni je BT konstantno uključen i s vremena na vrijeme ga spojim s PC-jem, sad u zadnjih 10-ak dana, prenosim podatke s i na w300i. Vjerojatno nešto ostane uklučeno, a to nešto posiše bateriju.
Taj BIIIP, čuje li se samo na uhu ili ga možeš čuti i na udaljenosti? Postoje neki programi, koji ostaju raditi u pozadini moba, i oni dodatno troše bateriju.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ma bip se cuje kod vecine nokia 6630, isto tako i kod mene. Nista strasno, da nisi rekao nebih ni primjetio.
Htio bih nešto pitati u svezi s prebacivanjem na GSM mrezu. Meni je na N73 3G mreža (tako piše), e sad budući da sam laik, zanima me što se mijenja prebacivanjem na GSM u postavkama?Izvorno postao SEGA
Hvala!
U vezi pražnjenja baterije; imao sam isti problem, napravi slijedeće: odi na tools/settings/phone/general/original phone settings, i sve bi trebalo biti u redu. Baterija ti se možda i prazni zato što kod tebe nije dobra pokrivenost 3G signalom, pa se mob često prebacuje sa GSMa na UMTS, a to troši puno struje.
Prebacivanjem na GSM mrežu ne gubiš apsolutno ništa, budući da je jako mala vjerojatnost da trenutno koristiš videopoziv, spajanje na internet preko UMTSa i sl. Pitanje je jedino da li se možeš prebaciti na GSM mod, budući da u 6630 Nokijama sa starim firmwareom ne postoji opcija prebacivanja
Prebacivanje obavljaš ovako; tools/settings/network/network mode/GSM.
Testis unnus, testis nullus!
-ja na svom 6630 nemam opciju network!!Izvorno postao marko6630
-tj. imam ali nemam network mode nego odabir operatora i prikaz inform.o celiji!!
ako si na vipu, onda hubit 3g brzinu kad se spjaas na vopdafon liave koji je bespla.a ako si na kronetu.. onda vjerojatno ne koristis aposlutno nista sto bi te mozda moglo sprjediciti da imas obicnu gsm vezu.Izvorno postao Fras84
Izaberi VIP GSM u odabiru mreže.
ma kuzis tip je na kronetu.Izvorno postao sms freak
Da citiram sam sebe;Izvorno postao Osvetnik 88
Dakle, updateaj firmware;Pitanje je jedino da li se možeš prebaciti na GSM mod, budući da u 6630 Nokijama sa starim firmwareom ne postoji opcija prebacivanja
http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,...softwareupdate
Testis unnus, testis nullus!
U slucaju da ti ne bude htio upgreadat firmware, sa netmonitorom mozes prebaciti na gsm mrezu.
ljudi hvala vam svima, vec sam se skroz sjebb razmisljajuci sta mu je, jer ga pravo volim.
p.s. ima li potrebe da radim "original phone settings" i sta je to ustvari? nesmijem da uradim jer nisam siguran hoce li mi se iybrisati sve sa tel ???
znam da mi sad svi![]()
ali fakat neynam puno o mobitelima, vise sam u auto/moto svijetu. jos jednom hvala svima
jebes ucenje, uci jebanje..
Bookmarks