gotovo pa neizvedivo, ...one pic.e u europatradu ne uzimaju pod garanciju ni ono sta stvarno ide pod garanciju nego izmisle nesto...tako da good luck
javi mi se na pvt, mozda znam nekoga tko bi to mogao rijesit.
uglavnom pao mi je uređaj u vodu i jasno ne radi . e sad zanima da li ga ja mogu otvorit i pocistit tamo di je koridiralo il tak nes i uvaljat ga pod garanciju i pravit se mutav? ima ko kakvih iskustva, savjeta s uredjajima u vodi??? znaci sta bi trebalo napravit da ga uvaljam pod garanciju ako uopce postoji sansa da ne skuze da je bio u vodi. thnx![]()
gotovo pa neizvedivo, ...one pic.e u europatradu ne uzimaju pod garanciju ni ono sta stvarno ide pod garanciju nego izmisle nesto...tako da good luck
javi mi se na pvt, mozda znam nekoga tko bi to mogao rijesit.
gadno,nevjerujem da ces ga sam uspjet ozivit,jedino da nades nekog ko ima uredaje za to(zaboravio sam kak se zove valda neka kada)
trebao si ga odmah namocit u slatku vodu malo pa ga brzo osusit..mozda bi proradio,ako nije dugo bio u moru (tako je meni jedan mobitel proradio,al je zvucnik osto pokvaren)
pod garanciju ga vjerujem neces uspijet provuc...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
-Nazalost od garancije nista jer to nitko ne priznaje a ako ga hoces prodavat javi mi na PM!!!!Izvorno postao M-power
Nema šanse pod garanciju oni čim ga otvore će škužit kolko je sati...
Samo ti nađi kako se rastvlja taj tvoj mobitel i sve korodirane dijelove lagano očistiš četkicom za zube, sastavi pa onda pravac servis!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
To neće ići, neki dijelovi su jednostavno nedostupni. A ako očekuješ da ti mob bude popravljen kako treba, ne muljaj. A zašto? O tome je već pisano u sličnim temama pa malo pogledaj.Izvorno postao Vuki
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks