e nemre ti sliku ucitati
evo uradih aj jos jedno remek djelo.....
original
http://www.highresautoimages.com/nissan/gtr1.html
moj tunning
![]()
komentari ?![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
e nemre ti sliku ucitati
pa auto tak izgleda da mu netreba nikakav tuning
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Treba mu samo spojler na gepeku od gabreka
@p4e evo ti jedna ideja stavi mu spojler i skrge u PhotoShopu da vidimo kak ce izgledat,znam da si to prije radio
Ako si gladan pojedi nesto
hmmm, kakav spojler ? skrge ruzno izgledaju na ovom autu
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ali slika se ne vidi.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa idi na link
Ako si gladan pojedi nesto
ja to često radim doma, pokazao bih vam jedan primjer svoj 'tuniranog' auta ali nemam web prostor za sliku
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Al mislio sam da je slika koja je trebala tu biti u stvari Playerova obrada auta koji se vidi na linku...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks