Join Today
Zatvorena tema
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 226

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Je li tema "slike komada uhvacenih mobitelima" (ne)legalna?

Ovako, vidjeh tu temu i uvjerena kako medju njenim sadrzajem postoje stvari koje se smatraju ilegalnima odlucih upitat nadlezne na forumu kako je to moguce. Naime, koliko sam primjetila modratori se ovdje veoma striktno drze pravila koja su postavili pa tako ne dopustaju ilegalne stvari poput crackova, niti su dozvolili da se zlouporabe reputacije pa su ih ukinuli i svaka cast na ustrajnoti u nekim stvarima...no pitam vas zasto je, unatoc strogom drzanju svih pravila, propustilo drzati se ovog:
    = Citat = Izvorno postao zappan
    Također nije dozvoljena obvjava materijale koji su na bilo koji način uvredljivi, vulgarni, prijeteći, seksualno orijentirani, vrijeđaju tuđu privatnost, krše zakone i sl.
    Na kraju, razlog zbog kojeg sam se odlucila zalit na ovu temu: naime, mozda nisu sve, ali ima jako puno slika za koje onaj tko je na njoj sigurno toga nije svijestan (ili ti svijesna), a jos je manje vjerojatno da zna da je na internetu...osim sto ih mozemo nazvat vulgarnima, definitivno mozemo rec da krse tudu privatnost, a time i zakon. Znam da sad slijede napadi da je ova zalba zato jer sam zensko i tome slicno i to je tocno; ne bi voljela naci se u toj temi bez svog znanja, a da se to ne dogodi trebali bi oni, za to zaduzeni, to sprijeciti...
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    37
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zabranjeno je slikanje osobe bez njegovog znanja, a negdje je zabranjeno bez odobrenja te osobe...
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

nihilistic Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 3G 16Gb
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    user_name,imaš moju punu podršku! slažem se,a sve da je i legalno nije primjereno
    nejdem u taj dio foruma često ,niti ga preferiram jel mislim da bi jednako reagiro!

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iako sam musko podrzavam username zato sto je u pravu,ja nebih ponistio temu nego uklonio slike gdje se vidi faca ako ih uopce ima,

Super-forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Bodovi
    11.570
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Bodovi: 11.570, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck
    iako sam musko podrzavam username zato sto je u pravu,ja nebih ponistio temu nego uklonio slike gdje se vidi faca ako ih uopce ima,
    pa ako nisi primijetio 90% slika na kojima se vidi faca su "prebojane"

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U pravilu ne vidim point ovog iz ovog razloga:

Po meni je ovaj cijeli forum u nekih dobrih 70% ilegalan; modanje mobitela, instaliravanje novih verizija softwarea, instaliravanje nelegalnog softa na mobitele, odlockavanje mobitela, razmjena igra za mobitele skidanje melodija, skinova wallpapera itd.
    Nadalje potraznja i razmjena crackova, support oko crackiranja, linkovi s ilegalnim (citaj crnim) programima, itd. da sad ne nabrajam sve, nadam se da ste shvatili poantu kaj ocu rec!
    Po toj tvojoj logici bi dakle trebalo maknut veliku vecinu foruma, da sve bude legalno cakum pakum.

Tak da na odgovor na tvoje pitanje jel nelegalno, Je, isto ko i vecina stvari ovdje!
    Po meni je ta tema bezveze, ja osobno nikad nebi stavil gore sliku (kao sto ni nisam), dal smije biti na forumu, to nek odluce glavonje.
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam otvarao tu temu, ali da malo pojasnimo legalnost i privatnost.
    U HR te svatko može slikati na bilo kojoj površini ukoliko je kamera na vidljivom mjestu, nisam siguran da li je još zakonom definirano da se smije slikivati samo ono što je vidljivo iz ljudske perspektive ili tako nešto slično (da se spriječi slikivanje ispod minice i sl.). Osoba koja ne želi biti snimana na javnom mjestu treba priči fotografu i izjasniti se.
    Zadiranje privatnosti je virenje ispod odjeće i slikivanje na privatnim posjedima bez dopuštenja vlasnika.
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    LG Optimus P350
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Billy_boy
    U HR te svatko može slikati na bilo kojoj površini ukoliko je kamera na vidljivom mjestu, nisam siguran da li je još zakonom definirano da se smije slikivati samo ono što je vidljivo iz ljudske perspektive ili tako nešto slično (da se spriječi slikivanje ispod minice i sl.). Osoba koja ne želi biti snimana na javnom mjestu treba priči fotografu i izjasniti se.
    Zadiranje privatnosti je virenje ispod odjeće i slikivanje na privatnim posjedima bez dopuštenja vlasnika.
    Velika vecina slika tamo je upravo takva, sumljam da je iko od njih pito za slikanje, odnosno ne vidim kak osoba moze vidjet iza sebe, tak da stoji da je 90% slika tamo ilegalno slikano!

= Citat = Izvorno postao user_name
    Ne znam, kolko sam skuzila, crackovi i slicne stvari se ne dopustaju, ili bar ne javno, tj. takve stvari dogovaraju se preko pm-a, osim toga neki su clanovi i bili upozoravani radi takvih stvari. Dok je, s druge strane, ova tema jos stavljena u sticky i po mom misljenju dopustene su stvari koje ne bi trebale bit. A sad, argument vise za ukidanje ove ilegalnosti nad bilo kojom drugom na forumu, jest taj da ovo krsi ljudska prava za razliku od crackova i linkova na igrice...
    Igrice za mobitele takodjer spadaju pod ilegalne, kao i software za mobitele, kao i melodije za mobitele, kao i modanje mobitela, ugl to sam vec ponabrajo, isto tak ima puuno postova kak krekirat ovo il kak krekirat ono, isto nelegalno, te jos mnogo drugih stvari i tema vezanih uz polulegalne il ilegalne stvari.
    Dakle nie SAMO ta tema NElegalna ovdje na forumu!
    Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
    Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Smrt
    U
    Nadalje potraznja i razmjena crackova, support oko crackiranja, linkovi s ilegalnim (citaj crnim) programima, itd. da sad ne nabrajam sve, nadam se da ste shvatili poantu kaj ocu rec!
    Po toj tvojoj logici bi dakle trebalo maknut veliku vecinu foruma, da sve bude legalno cakum pakum.
    Ne znam, kolko sam skuzila, crackovi i slicne stvari se ne dopustaju, ili bar ne javno, tj. takve stvari dogovaraju se preko pm-a, osim toga neki su clanovi i bili upozoravani radi takvih stvari. Dok je, s druge strane, ova tema jos stavljena u sticky i po mom misljenju dopustene su stvari koje ne bi trebale bit. A sad, argument vise za ukidanje ove ilegalnosti nad bilo kojom drugom na forumu, jest taj da ovo krsi ljudska prava za razliku od crackova i linkova na igrice...

= Citat = Izvorno postao Billy_boy

Ako zaviris u tu temu, primjetit ces i takvih stvari, a osim toga, i da je slikanje dopusteno, ne vjerujem da je dopusteno stavljanje na internet bez dopustenja doticne osobe

A svima ostalima, hvala na podrsci...ugodno sam iznenadena reakcijom
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao user_name
    Ovako, vidjeh tu temu i uvjerena kako medju njenim sadrzajem postoje stvari koje se smatraju ilegalnima odlucih upitat nadlezne na forumu kako je to moguce. Naime, koliko sam primjetila modratori se ovdje veoma striktno drze pravila koja su postavili pa tako ne dopustaju ilegalne stvari poput crackova, niti su dozvolili da se zlouporabe reputacije pa su ih ukinuli i svaka cast na ustrajnoti u nekim stvarima...no pitam vas zasto je, unatoc strogom drzanju svih pravila, propustilo drzati se ovog:

Na kraju, razlog zbog kojeg sam se odlucila zalit na ovu temu: naime, mozda nisu sve, ali ima jako puno slika za koje onaj tko je na njoj sigurno toga nije svijestan (ili ti svijesna), a jos je manje vjerojatno da zna da je na internetu...osim sto ih mozemo nazvat vulgarnima, definitivno mozemo rec da krse tudu privatnost, a time i zakon. Znam da sad slijede napadi da je ova zalba zato jer sam zensko i tome slicno i to je tocno; ne bi voljela naci se u toj temi bez svog znanja, a da se to ne dogodi trebali bi oni, za to zaduzeni, to sprijeciti...
    E sad napadi koje si najavila...idem ti najprije u admin panel napisati ban na koji tjedan, a onda kat te rijesim sa foruma, onda su te blatiti po forumu, dok se nemas mogucnosti braniti...

Salim se. Nikada nisam otvorio doticni dio foruma i podrzavam te .

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Zatvorena tema

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove